Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
eges nya kollektion "ReForm Terra Ecotrust" är här!
 
Den flerdimensionella kollektionen ReForm Terra Ecotrust förvandlar mäktiga skogar, hav och ökenlandskap till abstrakta golvytor med organiska och mjuka mönster. Textilplattorna är skapade med garn i olika lager som ständigt avslöjar nya detaljer för den observante: en bergskedja, en djup skogstjärn eller ett fält där elden har härjat.

» Läs mer om eges kollektion ReForm Terra Ecotrust här!
 
 
Bolon jubilerar
Under ledning av tredje generationen Eklund firar Bolon 70 år – vilket tar sig i uttryck i den nya golvkollektionen Diversity. Temat jubileum, inspiration och variation ligger till grund för kollektionen som utgår från tre olika mönster och finns i totalt tolv olika utföranden.

» Läs mer om Bolons jubileumskollektion Diversity här!
 
Nu är Forbos 2,5 mm linoleumgolv CO2-neutrala
Enligt senaste miljövarudeklarationen har samtliga linoleumgolv från Forbo i tjocklek 2,5 mm klassats som CO2-neturala – en miljömässig milstolpe för Forbo Flooring Systems.

» Läs mer om Forbos CO2-neutrala linoleum här!
 
Nya klinkerserien från Dekora - Ceppo
Ceppo är en helt ny serie klinker som är en imitation från den italienska naturstenen Ceppo di Gré. Plattan ser ut som en natursten med en blandning av marmor och terrazzo. Den varierar på ett snyggt och naturligt sätt i sitt mönster. Ceppo har matt yta och gör sig lika bra i badrummet såväl som i offentliga utrymmen. Ett hållbart material som tål slitage.

» Läs mer om Dekoras nya serie Ceppo här!
 
AMTICO ACOUSTIC – Högeffektivt akustikskikt som inte kompromissar med stil och design
Med Amtico Aucostic får man ett golv som ger 18 db stegljudsförbättring samt en bra ljudreduktion i det utrymme golvet installeras i.

» Läs mer om Amtico Acoustic här!
Polytufts plattor gör skillnad!
Polytuft har fyra noga utvalda textilplattor just för offentliga miljöer. 

» Klicka här för att se Polytufts annons i sin helhet!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!