25 APRIL KÖR VI IGÅNG!
 
Tolv torsdagar under våren och sommaren bjuder Kretsloppet i samarbete med SOK Knallen på träningspass med ledare. Alla är välkomna och kan delta, oavsett om du är nybörjare eller van löpare.
Erik Wickström och SOK Knallen ansvarar för passen som är uppbyggda på uppvärmning, löpteknik, styrka och rörlighet. Vi kommer att lotta ut fina priser i samband med träningspassen så bara det är en anledning till att komma och prova.

Läs mer
 
BLI EN MILJÖHJÄLTE - PLOGGA MED KRETSLOPPET
 
Även i år kommer Borås Energi och Miljö tillsammans med Kretsloppet anordna Ploggingevent under våren. Det är en aktivitet som innebär att du plockar upp skräp när du är ute och joggar/går. Syftet med Plogging är att skapa en attitydförändring där det känns naturligt att plocka upp skräp som ligger på marken och självklart inte kasta skräp i naturen. Ett beteende som skapar ett hållbart samhälle.
Nytt för är år är att det kommer att vara möjligt att plogga under Kretsloppsdagen. Ett av Kretsloppets mål är att bli Sveriges renaste stadslopp där våra deltagare endast lämnar sitt löpsteg. Därför kommer vi tillsammans med våra sponsorer Cernera och H&M anordna två egna plogginggrupper som startar efter sista startgruppen på 5km och 10km.

I samarbete med:
 
ÅRETS T-SHIRT!
I år får de 3500 första anmälda en egen
t-shirt, så vill du säkra ditt ex av årets designade t-shirt rekommenderar vi att
du anmäler dig snarast möjligt!

Till anmälan
VINN ETT TRÄNINGSPAKET!
Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen om ett träningspaket från Macforum. 
Värde upp till 8985 kr.

Till anmälan
 
 
SPRING KRETSLOPPET MED FÖRETAGET!
 
Den 14 september smäller startskottet för elfte året i rad. Kretsloppet är en dag som får hela staden att sjuda av liv när den fylls av förväntansfulla löpare och påhejande publik. Anmäl er arbetsplats och var med och upplev glädjen, folkfesten och gemenskapen individuellt eller tillsammans i ett lag.
Läs mer
 
FULL FART PÅ KRETSLÖPARNA
 
Våra Kretslöpare Jennie Svensson och Magnus Stedt har haft ett späckat schema senaste månaden. De har testat sin kondition och tagit del av ett träningsprogram utifrån just deras förutsättningar. Jennie och Magnus har också fått sin löpteknik utvärderad – både av en instruktör och digitalt genom Salming Runlab på Fotriktigt.

Läs mer