BSC arrangerar event med det lilla extra!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Jubileum, galamiddag eller produktlansering. BSC Special Events är evenemang som kräver det lilla extra och matchar era förväntningar och önskemål!

Med mer än 30 års erfarenhet får du ett professionellt team som leder projektet från idé till mål så att ert evenemang blir så bra som möjligt. BSC Special Event brukar vara arrangemang med höga krav på innehåll, avancerad logistik, projekthantering och ofta för större grupper. Det kan vara i Sverige eller utomlands och passar likväl internt som externt. Alltså anpassat och speciellt för just er!
VI GÖR DET OMÖJLIGA MÖJLIGT!
 
I varma Benidorm samlades 280 deltagare från fyra länder. Konferensens tema var Mission Impossible och innehöll kvinnlig stråkkvartett, motorcyklar, sportiga aktiviteter och pampiga kvällar fyllda med glitter och glamour. Allting avslutades med en prisutdelning.
KICK OFF I NORDEN
 
Med medarbetare från hela världen hade vi tre fullspäckade dagar med seminarier, ångbåtstur i Stockholms skärgård och en galamiddag med prisutdelning. Det hela avslutades med 230 nöjda kollegor med en storslagen fest.