Sista chansen att gå kursen i Stockholm innan sommaren!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
SISTA MINUTEN KURSER I STOCKHOLM - PLATSER KVAR:
Arbetsledarutbildning startar 23 april
ABK09 den 23 april
Kalkyl- och anbudsarbete den 24-25 april
Arbetsledarutbildningen i Stockholm startar 23 april
 
Byggakademin är ensamma om att hålla kursen Arbetsledarutbildningar för bygg- och anläggningsbranschen. Kursen startar i Stockholm den 23 april. Arbetsledarutbildningen riktar sig till dig som är arbetsledare, platschef och projektledare. Utbildningen omfattar 6 dagar med en kursdag per vecka. Kursen ger dig möjligheter att utveckla din ledarroll och lära dig driva dina projekt mer effektivt. Sista chansen att gå kursen i Stockholm innan sommaren!

Arbetsledarutbildningen ger grundläggande verktyg för att styra ett byggprojekt från start till mål. Vi läser kontraktshandlingar, upprättar produktionskalkyl och tidplan. Du lär dig styra projekt genom möten, avstämningar, prognos, ÄTA-hantering, inköpsarbete, UE-styrning och projektavslut. Utbildningen behandlar även ledarskapsfrågor och personlig planering.

Kundcitat
”Kursledaren hade gedigen kompetens med stor erfarenhet från byggbranschen. Hon var tydlig och satte upp mål för varje dag. Det bästa med kursen var att jag lärde mig förstå min arbetsroll bättre. Jag fick verktyg som hjälper mig bli en bättre ledare och driva mina projekt på ett mer effektivt sätt.”
Frederic Vermeulen, VD, KVS Glas och Byggteknik AB

”Föreläsarna är pålästa och jätteduktiga på att förmedla kunskap på ett begripligt sätt. Det blir ofta diskussioner med kursdeltagare från olika företag vilket ger en bra dynamik. Det är alltid högt till tak och alla delar med sig av erfarenheter och kunskaper.”
John Thorsell, VD, Haga ROT Service AB
Kursledare
 
Byggakademins föreläsare är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och älskar att lära ut.
Rosanna
 
Arbetsledarutbildningen i Stockholm hålls av Rosanna, civilingenjör (Väg och Vatten), som varit arbetschef på Folkhem och ansvarat för nyproduktion av bostadsområden. Hon har mångårig och bred erfarenhet inom småhusprojekt med inriktning på kvalitet. Vidare har Rosanna varit arbetschef för småhusproduktionen inom Folkhem samt arbetat som managementkonsult.
Innehåll
  • Byggprocessen, roller, ansvar, lagar och krav
  • Kontraktshandlingar med fokus på standardkontrakten (AB04/ ABT 06)
  • Olika planeringsmetoder. Vikten av startmöte och planering samt hur man praktiskt tar fram en kalkyl och gör en tidplan
  • De ekonomiska begreppen och hur man arbetar med avstämningar och prognoser. Här lär du dig inköpsarbete, ÄTA-hantering och att styra UE samt att styra produktionen genom arbetsberedningar, rullande planering och veckomöten
  • Kommunikations- och mötesteknik. Tips på effektivare möten och att hålla presentationen
  • Ledarskap. Hur motiverar du din personal och ger dem positiv och negativ feedback. Hur arbetar du med målstyrning? Hur grupper utvecklas och hur ledarskapet anpassas efter gruppers mognad. Att genomföra jobbiga samtal
  • Att avsluta projekt. Praktiska rutiner, kundnöjdhet och intern erfarenhetsåterföring
  • Personlig planering. Att styra sin egen tid genom att pressa tidstjuvar och delegera, ha ordning och reda och organisera sitt arbete
Målgrupp
Utbildningen vänder sig främst till produktionsledande personal såsom arbetsledare, platschefer och entreprenöringenjörer/projektingenjörer men också yrkesarbetare som ska in i rollen som arbetsledare.

Omfattning
Utbildningen omfattar sex kursdagar med en kursdag per vecka.

Kursdatum i Stockholm:
Stockholm: 23 april, 7, 14, 21, 28 maj, 4 juni
 
Är du intresserad av mer information om våra kurser är du välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig att hitta rätt kurser som passar just dig och ditt företag. 

Varmt välkommen till Byggakademin
 

Rektor
Gilla oss på Facebook 
facebook.com/Byggakademin

Följ oss på Instagram
instagram.com/Byggakademinab

Följ oss på Linked In
linkedIn.com/company/Byggakademin