Spiltans kurs satt till 10 550 kr/aktie
 
Spiltans kurs har nu satts till 10 550 kr/aktie. I måndags beräknades substansvärdet till 15 403 kr/aktie med en Paradoxkurs på 146,40 kr. Handeln pågår på Pepins.com/Alternativa listan t o m måndag den 8 april. Notera att Spiltan subventionerar varje köpnota med 250 kronor även under april månads handel. Följ gärna handeln på www.pepins.com/market.

Notera att om du handlar aktier nu så får du möjlighet att delta i vår trevliga årsstämma den 18 maj på Cirkus i Stockholm. En heldag med spännande aktiviteter.
Spiltan Fonder
 
Spiltan Fonder kom idag med sin första rapport för året och uppvisar för Q1 en stark utveckling för samtliga aktiefonder varav Aktiefond Småland är bäst i klassen med en uppgång på 17,4 % och tillhör toppen av Sverigefonder. De innehav som utvecklats bäst i fonden är bl a  Fortnox och Thule. Förutom den positiva kursutvecklingen har även inflödet av kapital varit stark och Spiltan fonders förvaltade kapital uppgår nu till ca 54 miljarder kronor.

Pär Andersson, förvaltare av Aktiefond Småland, var med i DIs Börmorgon idag där han bl a rosar Nibe - lyssna gärna på intervjun här.
Teqnion
 
Spiltans portföljbolag Teqnion har idag noterats på First North och fått en flygande start med en kursuppgång på ca 50 %. Teqnion är en industrikoncern som består av tio dotterbolag organiserade i tre affärsområden: Industri, Tillväxt och Nischade produkter. Spiltan investerade i Teqnion för ett år sedan och har idag en ägarandel på 5 %. Läs mer på www.teqnion.se
Qvalia
 
Qvalia är också ett av Spiltans portföljbolag. Bolaget arbetar med att förbättra och automatisera finansiella processer för att undvika att företag gör stora kapitalförluster genom felhanterad data i redovisningsprocesser.  Idag publicerade Realtid en trevlig artikel med bolagets VD och grundare - Henri Tapale. Läs gärna artikeln här.
Aktiespararnas Summer Campus 2019, 25-27 juni i Tällberg
 
Hur kommer börsen att utvecklas framöver? Hur förvaltar man sitt kapital bäst i nuläget och hur hittar man intressanta aktier? Aktiespararnas Summer Campus 2019 i härliga Tällberg behandlar bland annat dessa frågor. Bland talarna finns Spiltans VD, Per H Börjesson.
Läs mer här

Vänliga hälsningar

Spiltanteamet