Unika erbjudande
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Angenäma April
Våren står på vår glänt, inte minst på mötesanläggningarna i Skåne!

Ta vara på solens glimtar och låt det ljumna vädret inspirera era möten. 
Den här månaden vill vi tipsa om anrika Häckeberga Slott på vilken kreativa möten skapas, mitt i den grönskande naturen. För ett mer centralt läge, i Lund på Radisson Blu Hotel, kan mötesdagen avslutas tillsammans med dina kollegor på bästa sätt med årets kanske första grillkväll. På Sundsgården hotell & konferens har du dessutom chansen att få uppleva den ljusa, härliga uppfräschningen av restaurangen. 

Hör av dig så hjälper vi dig att boka ert nästa möte!

 
Hälsningar
Elin & Jimmy Moritz

   
  Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Sundsgården hotell & konferens
Helsingborg


Ansiktslyft av restaurangen!

Vår konferensrestaurang har nu fått ett rejält ansiktslyft! Baren har fått en ljusare och trevligare plats, och inredningen går i en färgskala som knyter an till naturen utanför: det blå havet, den varma stranden och de mjuka ängarna.

Den 11 april har vi visning och bjuder på lunch, varmt välkommen att titta in och se hur det blev!

Anmäl dig gärna på tel 042-19 38 00!

Läs mer om Sundsgården hotell & konferens
Häckeberga Slott
Genarp


Möt våren i underbar natur!

Våren, den kanske mest spännande årstiden då allt i naturen börjar ta sig ur vinterdvalan. Vårlökar får sina blommor, lövträden börjar få sina löv och djur och fåglar gör sig redo att ta emot en ny generation som skall födas eller kläckas och växa till sig.

Missa inte detta och boka in ett konferenspaket med eller utan övernattning!


Läs mer om en vårkonferens på Häckeberga Slott
 
Radisson Blu Hotel
Lund

Radisson Blu loves BBQ

Lunds perfekta mötesplats med modern lobby och co-working space, flexibel konferensavdelning med kapacitet för 120 personer och lyxigt Penthouse för möten, event och cocktailpartyn med panoramautsikt över staden.

Ta med kollegorna på en välförtjänt grillkväll, utmana varandra i ett parti boule. Kom till vår härliga oas och njut av god mat och musik.
Grillbuffén inkluderar en mängd olika tillbehör, kött, vegetariska alternativ, grönsaker och goda röror från 265 kr exklusive moms.
För bokning och mer information:
Tel: 046-2703700
Email: meetings.lund@radissonblu.com

Läs mer
Teambuilding
Båstad

Med RIB kan du uppleva en stilla sunset-cruise till Hallands Väderö eller kanske allra helst, full fart i styv kuling över Sveriges Biscaya.

I Båstad hamn ligger två 40-fots Rupert RIB (Rigid Inflatable Boat) med tolv platser i vardera. De är framtagna för att tåla alla sorters väder våra breddgrader kan tänkas erbjuda. På havet erbjuds allt ifrån en picknick i solnedgången, en guidad tur längst kusten under blå himmel, till ett riktigt havsäventyr i styv kuling. Här får ni utan tvekan en häftig upplevelse som säkerligen blir årets teambuilding-succé!

Detta är en av många aktiviteter som vi på Skånska Möten varmt rekommenderar.

Bild och arrangör: Spirit Event

Vågar du boka?