Spiltans kurs satt till 9 700 kr/aktie
 
Spiltans kurs har nu satts till 9 700 kr/aktie. I tisdags beräknades substansvärdet till 15 240 kr/aktie med en Paradoxkurs på 145.60 kr. Handeln pågår på Pepins.com/Alternativa listan t o m måndag den 11 mars kl 16.00.
 
Rabatt på courtaget
 
Obs! att Spiltan under marshandeln subventionerar varje köpnota med 250 kronor. Det innebär att aktieägare som köper en eller två aktier inte får någon courtagekostnad när de handlar aktier i Spiltan och de som köper fler aktier får en courtagerabatt på 250 kronor. Det normala courtaget under handeln på Pepins är 1 % med ett minimicourtage på 250 kr.
 
Ny investering
 
Spiltan har förvärvat 1,9 % av aktierna i djurhälsobolaget Swedencare.
Läs gärna pressmeddelande här
 
Förra årets nominerade till Sollos Pris: Tomas Bennich, vinnaren Dan Lainio och Michael Tiberg
Glöm inte nominera till Sollos Pris
 
Sollos Pris delas ut varje år i samband med Investment AB Spiltans årsstämma. Priset är på 100 000 kronor och ges för entreprenöriella initiativ som är värda att uppmuntra till en entreprenör som också gör något för andra entreprenörer.

Vi söker personer som, utan synbart egenintresse, genom sin verksamhet eller gärning aktivt bidrar eller bidragit till att inspirera, förenkla eller hjälpa entreprenörer och egenföretagare att komma igång och driva sina verksamheter.

Läs mer om vem Sollo var och hur du nominerar någon till priset på: https://www.sollo.se/
Vänliga hälsningar
Per H Börjesson, VD Investment AB Spiltan