TURN HALO
Med HALO har den avslutande aluminiumringen ersatts av en opal ring i akryl. Detta öppnar upp armaturen, ger den ny karaktär och bidrar samtidigt med optisk vägledning. Turn HALO monteras enkelt direkt på stolpe Ø 76 mm, alternativt Ø 60 mm med adapter. 
Silvergrå (Akzo Nobel MW300D)
Svart (Akzo Nobel SN351F)
Cortenlack (Akzo Nobel YX355F)
TURN Spot HALO
Precis som vanliga Turn är HALO flexibel och kan justeras i alla riktningar. Tre spridningsvinklar, 12, 19 eller 38 grader.

Ljuskällan på 35W kommer från Bridgelux och drivern är programmerbar för eventuell nattsänkning och förinställt ljusflöde.

2700 K = 1520 – 4400 lm, CLO
 
3000 K = 1600 – 4600 lm, CLO
 
4000 K = 1650 – 4700 lm, CLO

läs mer på hemsidan
TURN Street HALO
Turn Street HALO är en vägbelysningsversion av Turn. Samma enkla cylindriska form och precis som Spot HALO kommer den med en ring i opal akryl.
 
I street-versionen har reflektorn ersatts av linser som ger en asymmetrisk ljusbild.

Kombinera TURN Spot HALO och Turn Street HALO på samma stolpe för väg- och effektbelysning med samma design. 

Läs mer på hemsidan
TURN Spot
Originaldesignen med aluminiumring som begränsar insynen till ljuskällan. Turn spot och Turn Spot HALO har samma ljuskälla och reflektor. Det som skiljer dem åt är den avslutande ringen.

TURN Spot finns nu även att beställa med bikakeraster.

läs mer på hemsidan
 
TRACE
En ny infälld väggarmatur från tyska HESS. TRACE kommer i två olika former, kvadratisk eller rektangulär. Gemensamt för bägge är den dolda ljuskällan, samt den svarta matta finishen på glaset.

Mer information på vår hemsida
 
Tips - Belysningspodden
Vi vill passa på att slå ett slag för belysningspodden. Det är en ny podcast  där belysningsbranschens VD Mikael Castanius samtalar om belysningens betydelse och möjligheter tillsammans med intressant gäster.

Ni kommer åt podden genom att klicka här eller att söka på belysningspodden på Acast, iTunes, Spotify, etc.

Trevlig lyssning!