Detta är de nominerade...
 
Nu är det klart vilka företag som är nominerade i de olika kategorierna och vi är glada att kunna presentera följande:
  • Årets dragare i stadskärnan: Scorett, Landskronabåtarna och Bio Maxim
  • Årets jobbskapare: Derome, Borgwarner och Max
  • Årets rookie: Hällestadsgruppen, Bread on wine och Moob
  • Årets arbetsgivare: SWEP, STR och DSV
Årets hederspris samt Företagarnas eget pris Årets företagare presenteras under kvällen.

John Lundvik på scenen
 
Vi kan även avslöja att det blir mellofinalisten John Lundvik som kommer stå för underhållningen tillsammans med förra årets uppskattade konferencier David Persson. Lundvik gick direkt till finalen i melodifestivalen och har seglat direkt upp på 1:a plats på Spotifys topplista. Han är även låtskrivare till Storbrittaniens bidrag till Eurovision.

Intresset för årets näringslivsgala är stort men det finns fortfarande platser kvar. Läs mer och boka
Oatly på listan över världens mest innovativa företag 2019
 
Landskronaföretaget Oatly placerar sig på plats 9 på listan över världens 50 mest innovativa företag som utses av den amerikanska affärstidningen Fast Company. I kategorin mest innovativa varumärke ligger de på andra plats. Havremjölken lanserades i USA 2016 och sedan dess har efterfrågan vuxit explosionsartat såväl på caféér som i butik. Läs artikeln
Får du betalt för allt?
 
Industriell symbios innebär att företag utbyter outnyttjade resurser, en win-win för både "säljare" och "köpare". Kan detta vara en möjlighet för ditt företag?

Den 2 april arrangerar Sustainable Business Hub och Energikontoret ett seminaium på Linc i Landskrona där du får verkliga exempel på industriella symbioser. Seminariet ingår i en serie evenemang inom EU-projektet UBIS.
Läs mer och anmäl dig
Stärk din konkurrenskraft genom digitalisering
 
Nu utlyser tillväxtverket  affärsutvecklings-checkar som ger små företag möjlighet att ta in extern kompetens för att digitalisera. Checkarna riktar sig till företag som vill växa, har 2-49 anställda och en omsättning på minst 3 miljoner kronor. Kompetensen ska vara ny för företaget och projektet ska gälla utveckling utöver den vanliga verksamheten. Läs mer
Entreprenörskursen The Academy - nu i Landskrona
 
Har du en affärsidé och vill förverkliga denna genom att driva ett eget företag? Eller har du redan ett företag men behöver inspiration för att ta det till en ny nivå? Då ska du inte missa The Academy - en kvällskurs som börjar den 18 mars på Linc i Landskrona.

Hör kursledaren Hanna från Forza of Sweden berätta om kursen och vad du kan förvänta dig. Läs mer och anmäl dig
Landskrona stad upphandlar dagkonferenser
 
Har du en konferenslokal för stora eller små sällskap och vill ha Landskrona stad som kund? Då behöver du vara med i den upphandling av mötes- och konferenstjänster som pågår just nu.

Läs mer på landskrona.se under aktuella upphandlingar.