Spiltan har den stora glädjen att bjuda in till en förhandsvisning av KUNGEN AV ATLANTIS
 
Simon Settergren, medarbetare på Spiltan Fonder, har under ca 4 år arbetat med en film som bygger på verkliga händelser under uppväxten med en schizofren pappa. Medverkande i filmen är Simon själv, Philip Zandén som spelar pappan samt  Happy Jankell. Philip Zandén "älskade manuset så pass mycket att han ställde in sin sommarsemester" berättar Simon. 

Även Spiltan tycker att det är en viktig film och investerar i filmen genom SOLLOS PRIS. Den har även fått lanseringsstöd av bl a Svenska Filminstitutet och har tagits mycket väl emot av svenska schizofreniförbundet då den skildrar psykisk ohälsa ”på ett varmt och kärleksfullt sätt”. 
OBS! I Dagens Industri idag (sid 30-31) kan du läsa en lång intervju med Simon om honom själv, om bakgrunden till filmen mm.

Vi är jätteglada att kunna bjuda in Spiltans nätverk till en förhandsvisning av filmen, torsdagen den 28 februari kl 18.00,  på Filmhuset på gärdet i Stockholm, Borgvägen 1.

 Anmälan gör du här

Vi kommer tyvärr inte bjuda på några förfriskningar men det lilla caféet i foajén ska hålla öppet så man kan köpa lite snacks, dryck mm.
 
Inbjudan Linköping:
Så här agerar Investment AB Spiltan med Warren Buffett som inspiration
 

Kom och träffa aktieägare, investerare och entreprenörer på Artivity i Linköping.

Per H Börjesson och Björn Persson berättar mer om Investment AB Spiltans investeringsverksamhet och de bolag som adderats till portföljen under 2018.

Datum: 25 feburari
Tid: 17:30
Var: Artivity, S:T Larsgatan 23, 582 24 Linköping.
Vi bjuder på enklare förtäring och dryck.

Hoppas vi ses!

Anmäl dig till Elin på elin@spiltan.se senast torsdag den 21 februari.