Nytt substansvärde 16 221 kr/aktie (+1 503 kr/aktie)
 
Nytt substansvärde för Spiltanaktien inför februarihandeln på www.pepins.com är nu beräknat till 16 221 kr/aktie. Vid senaste substansberäkningen den 8 januari fastställdes substansvärdet till 14 718 kr/aktie och kursen sattes då till 9 800 kr/aktie.

Se hela portföljen här
Spiltans portfölj fördelad på branscher
Följ gärna handeln på Pepins.com här

Handeln inleds på Pepins.com/Alternativa Listan onsdagen den 6 februari och pågår till och med måndag den 11 februari kl 16.00. Priset fastställs torsdagen den 7 februari kl 17.00.

Ökningen i Spiltans substansvärde härrör sig framför allt till en kursökning i Paradox Interactive (vid substansberäkningen i januari var kursen 140,60 och vid dagens beräkning 160 kr). Notera att varje kronas förändring i Paradox påverkar Spiltans substansvärde med 72 kronor/aktie och att kursen svänger kraftigt varje dag. Därutöver har även övriga likvida innehav ökat i värde.

Spiltan hade också ett innehav i Pepinsbolaget United Spaces som nyligen köpts upp av Castellum. En exit som ökat Spiltans substans med 4 Mkr.

Läs gärna mer om försäljningen på svd.se.
 
Kommunikatör sökes till Spiltan
 
Efter 15 år på Spiltan är det till hösten dags för mig att lämna över till någon yngre och gå i pension. På vår hemsida kan du läsa mer om tjänsten och om vilka kvalifikationer du bör ha om du är intresserad av att arbeta med vårt trevliga gäng här på Spiltan. Din intresseanmälan och ditt CV kan du maila till mig, Marie Kotschack - på marie@spiltan.se.

Läs hela annonsen här
 
Två kontorsplatser lediga i Spiltans lokaler
 
Just nu har vi två lediga kontorsplatser på vårt mellanplan här på Spiltan. Rummet består totalt av fyra kontorsplatser.

Om du är intresserad och vill få mer information så hör av dig till Elin på elin@spiltan.se så berättar hon mer.