BT Akademi - Frukostseminarium
14 mars kl. 07.30 - 09.00

Berättar du allt du gör för Skatteverket?
 
I mitten av januari publicerade Finansdepartementet en utredning om informationsplikt för skatterådgivare. Lagförslaget innebär att alla de som på något sätt ger råd kring transaktioner och tillvägagångsätt, s.k. ”arrangemang”, som på något sätt kan innebära ett skatteundandragande måste lämna information till Skatteverket. Vår skattejurist Christine Persson guidar dig genom utredningen.
Jag anmäler mig till frukostseminariet "Berättar du allt för skatteverket" torsdagen den 14 mars kl. 07.30 - 09.00.
Seminariet är kostnadsfritt, men vi kan komma att ta ut en avgift på 150:- vid avbokningar som sker senare än 24 timmar innan eventet.

 
Sista anmälningsdag är måndagen den 11 mars.
 
Företag
 
(obligatoriskt)
 
Person 1
 
För- & efternamn 1
(obligatoriskt)
E-post
(obligatoriskt)
 
Person 2
 
För- & efternamn 2
E-post
 
Har någon i sällskapet någon form av allergi så ange det här. Personen samtycker även till behandling av särskilda personuppgifter enligt nedan.
 
OBS! Frukostseminariet kan komma att filmas och fotograferas och bilderna publiceras internet. Materialet kan kommer att lagras på Baker Tilly MLTs Youtubesida och olika sociala medier. Vill du inte bli filmad eller fotograferad och synlig i bild ber vi dig kontakta vår personal på plats så att du kan bli anvisad en plats som inte kommer med i bild.
Anmälan innebär annars godkännande av att använda anmälda personers bild i detta utbildningssyfte i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).


Samtycke till behandling av personuppgifter
ANMÄL
Baker Tilly MLT | Skeppsgatan 9, 211 11 Malmö | Tel 040-661 20 50 | kund.malmo@bakertilly.se