För dig som exempelvis arbetar som skydds- och säkerhetsplanerare, skydds- och säkerhetsledare, tillsyningsman eller olycksplatsansvarig ska du, föra att behålla din behörighet, repetera dina kunskaper. Här kan du läsa mer om de repetitionsutbildningar som Trafikverksskolan erbjuder.
Repetitions kurser - behörighet
 
Inom området trafiksäkerhet järnväg erbjuder Trafikverksskolan ett antal behörighetsgivande repetitionsutbildningar. Klicka på länken vid respektive kurs för att läsa mer, se kurstillfällen och anmäla dig. Kurserna genomförs på olika platser i landet.

Finns inget kurstillfälle planerat så kan du göra en intresseanmälan.

Kursen "Repetitionsutbildning för SoS-ledare och tågvarnare" vänder sig till dig som enligt TDOK 2014:0230 ska repetitionsutbildas för att behålla behörigheten som skydds- och säkerhetsledare samt tågvarnare.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig
Kurskod: BASÄREP2A


"Repetition för skydds- och säkerhetsplanerare" är kursen för dig som enligt TDOK 2014:0230 ska repetitionsutbildas för att behålla behörigheten som skydds- och säkerhetsplanerare.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig
Kurskod: BASÄREP2C


Kursen "Repetitionsutbildning för tillsyningsmän A-,L- och E-skydd samt vägvakt" för dig som enligt TDOK 2014:0230 ska repetitionsutbildas för att behålla behörigheten som tillsyningsman A-, L- och E-skydd samt vägvakt

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig
Kurskod: BASÄREP2B


"Repetitionsutbildning för tsm växling och spärrfärd" är en kurs för dig som enligt TDOK 2014:0230 ska repetitionsutbildas för att behålla behörigheten Tillsyningsman spärrfärd.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig
Kurskod: BASÄREP3


"Repetitionsutbildning Olycksplatsansvarig (OPA)" är kursen för dig som enligt TDOK 2014:0230 ska repetitionsutbildas för att behålla din behörighet som olycksplatsansvarig.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig
Kurskod: BASÄREPOPA
Just nu pågår uppdateringen av Trafikverksskolans kontaktregister enligt de nya dataskyddsbestämmelserna. Då vi inte är helt färdiga kan det innebära att du får mail som du avbeställt. Vi ber om överseende för det, alla ändringar kommer att genomföras.
Vill du ändra dina utskick från skolan så kan du göra det här. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken. Läs mer om vår behandling av personuppgifter.