Det händer ett och annat hos oss i Victoriaförsamlingen i januari.

Den 22 januari kommer vår komminister Oskar Styf. Han, som är under 30, ska framför allt hålla på med barn- och ungdomsarbete. Även de litet äldre kommer att få lära känna honom!

Den 23 januari är det dags för tacksoppan. Det blir ingen soppa utan något annat gott som husmor Kerstin lagar tillsammans med volontärerna Emma och Fanny. Med den måltiden vill vi tacka alla dem som var med och arbetade på julbasaren. Kerstin ber alla som inte anmält sig ännu att göra det till henne: kerstin.nilsson3@svenskakyrkan.se

Tacksoppekvällen säger vi tack och hej till Per Green. Han har varit vikarierande komminister och tf kyrkoherde i höst och reser nu tillbaka till Sverige. Och vi säger hej och välkommen till Oskar Styf.

I slutet på veckan kommer Mona Svensson. Henne känner och uppskattar flera i församlingen. Och ni andra får lära känna under våren. Det lönar sig! Mona ska upprätthålla kyrkoherdetjänsten tills vidare.

Söndagen 27 januari hälsas Mona Svensson som kyrkoherde och Oskar Styf välkomna i gudstjänsten, Oskar som församlingens komminister. Det är första gången som vi har en fast komminister, så det blir väldigt spännande! Och jag tror att det blir ett speciellt fint kyrkkaffe.

Årsavgiften - den som  betalar den redan i början av året är röstberättigad på båda kyrkostämmorna och har dessutom en del andra förmåner.
Vår kamrer föreslår att den betalas via autogiro/Einzugsermächtigung.   

Söndag 20 jan
Kvällsmässa kl 18 

Måndag 21 jan
Caféet är öppet kl 12-18 
Barnkör kl 14.30 
Öppna förskolan i Pankow kl 16.30
Kyrkokör kl 18.30

Tisdag 22 jan
Café 12-18
Öppna förskolan kl 15
Victorias unga röster kl 19


Onsdag 23 jan
Café kl 12-18
Syförening kl 15
Veckomässa kl 18
Tacksoppa kl 19 (anmälan se ovan)

Torsdag 24 jan
Café kl 12-18
Öppna förskolan kl 10.30
Torsdagslunch kl 12

Söndag 27 jan
Välkomstgudstjänst för våra nya präster