Next Stop – Världen 🌍
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Gillar era gäster fartfyllda naturupplevelser fullproppade med adrenalin eller är de finsmakare med känsla för fina viner och matupplevelser? Oavsett vilka era och era gästers intressen är kan vi ge er hela världen. Ett samtal bort.

Låt inspirationen flöda under en förmiddagskonferens på ett charmigt hotell i Paris, håll era utvecklingssamtal på stranden i Sri Lanka eller få upp pulsen med en guidad tur upp för berg, nedför forsar och genom grottor i Chamonix. 

Låt oss planera er resa med företaget med kunder eller partners. Av oss får ni en helhetslösning med flyg, logi, transport, program, konferenslokaler, aktiviteter och middagar. Vi rekar och rekommenderar – ni väljer!
1. PARIS
 
Få städer väcker drömmar och ambitioner till liv som Paris. Ta en cykeltur i hjärtat av den förtrollade staden, besök Louvren och de gamla mästarnas galleri eller provsmaka franska specialiteter på det pittoreska caféet i hörnet.
2. ETT FRANSKT MEDELTIDA SLOTT
 
Låt historiens vingslag välkomna er till denna kungliga pärla på den franska landsbygden. Strosa runt i slottets majestätiska salar och i den magiska trädgården, gå bara inte vilse bland alla hemliga passager och medeltida fängelseceller.
3. F1 MONACO
 
Upplev pulsen på Grand Prix i Monaco – samlingsplatsen för F1-eliten, kändisar och hängivna fans. Besök händelsernas centrum med en privat visning av depåerna. Från unika sittplatser på privata terrasser har ni exklusiv vy över bilarna som susar förbi
i hisnande hastigheter.