Unika erbjudande
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Underbara januari
Nytt år, nya möjligheter
Vi hoppas att du har haft sköna dagar med mycket avkoppling och att du är laddad för det nya året. Det är verkligen vi! Det nya året har verkligen startat med en rivstart och det känns som att det kommer att bli ännu ett toppenår.

Vi bokar mer än bara möten
Du vet väl att vi inte bara bokar möten och konferenser utan även hjälper till med mötesrådgivning, bokar föreläsare, aktiviteter och transporter? Vi har många duktiga samarbetspartners, och några av dom har vi samlat på vår hemsida, under Våra Vänner.
Kontakta oss för mer information: 040-78810, info@skanskamoten.se eller gör en förfrågan på vår hemsida.

Den 29 januari är det dags för första Inspirationsdagen
Vi åker till nyrenoverade Smygehus Havsbad, prisvärda Norregård, populära Hotell Gässlingen och cityanläggningen STUDIO Meetingpoint. Så följ med om du vill se dessa ställen inför era kommande möten. Läs mer och boka din plats här.
 
 Hälsningar
 Elin & Jimmy Moritz   
  Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Arrangör: Actionfairs
Vi vill träffa dig i Helsingborg!

Den 31 januari kommer ett nytt event till Helsingborg - Meeting X-press där du som mötesbokare träffar oss och skånska mötesplatser under trevliga former. Du sitter till bords och vi som medverkar går runt och berättar om hur vi kan hjälpa er till bättre möten och om våra mötesplatser. Vill du vara med?


Torsdag 31 januari kl 15-18 på Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg
Läs mer och anmäl dig här
 
Årets katalog är här!

Nu är den här - den nya Skånska Möten katalogen 

Bland våra 54 mötesplatser hittar du något för alla.
Allt från det lilla personliga hotellet, hållbara anläggningar och unika smak- & naturupplevelser till gårdar som bara tar emot en grupp åt gången.
Här hittar du inspiration och tips till era kommande möten.

Beställ vår nya katalog här, givetvis kostnadsfritt.
 
 
PGA Sweden National
Bara

Möt våren i Bara!

Efter en dag i våra konferenslokaler möter du den skånska våren i en underbar miljö. Här kan du på nära håll uppleva fåglarnas, grödorna och ljusets återkomst.
NYHETER 2019!
Nyrenoverad konferenslokal belägen vid drivingrange, utökad fika med nyttigheter och godsaker, välfylld lunchbuffé samt 3-rätters middag. Skånska Möten pris 1795:- p.p i d-rum (mars-april)

Läs mer och boka
Örenäs Slott
Glumslöv

Maryhill får ett ansiktslyft

Den äldsta byggnaden på vår anläggning uppfördes i mitten av 1800-talet och döptes då till Maryhill efter Häradshövdingen Augusts maka. Det är nu äntligen dags för denna pärla att totalrenoveras.

Under maj månad kommer vi presentera en helt ny rumskategori, en entré med öppen spis och uppgraderat gym, allt i charmig herrgårdsstil.

Läs mer och boka
 
Karlaby Kro
Tommarp


Nytt år, nytt möte?

Litet, personligt, mysigt – Vårt konferenspaketet börjar med härliga mackor följt av lunch med varmrätt, nybakat bröd och liten sötsak. Eftermiddagste med Engelska scones, 3-rätters gourmetmiddag, övernattning samt en riktig Karlabyfrukost.
I januari - mars erbjuder vi er detta paket för 1836 kronor ex moms p p med en uppgradering till vår 5-rätters Gourmetmeny för er som tycker att tiden vid måltiderna är det mysigaste som finns.

Läs mer och boka
Hotell Stat
Hässleholm

Vårkänslor på Hotel Statt!

25% rabatt på dags- och dygnskonferens inkl. mötesrum mån, fre, lör, sön + ALLA dagar v8 + v16. (ord. 590kr). Kod: 25%. Nytt!
Hälsoinspirerad konferens. Inga pekpinnar! Bara inspiration.
Föreläsning med licensierad kostrådgivare från Kost & Kropp ingår och mat och fika bevisar att hälsosamt INTE är tråkigt, utan färgrikt, fint och fantastiskt gott. Pris +120 kr utifrån ovs. pris. (Ex moms och min. 20p för paketpris).

Läs mer och boka
 
Foto FlyBy Events
Våra Vänner

Guldkant på mötet

Vad sägs om en teamövning med hjälp av en flygsimulator eller spännande utmaningar som kan genomföras på den mötesplats ni valt för er konferens? Inspirerande och tankeväckande föreläsare och smidiga busstransporter är några fler tjänster vi kan erbjuda.

Läs mer om Våra Vänner