Tack för 2018! Totalt har över 1000 personer deltagit på företagarfrukostar, pyttluncher och Näringslivsbanketten.

Med detta önskar vi er alla en
God jul och ett gott nytt år!
 
Så här minns vi hösten 2018
 
Efter den långa varma sommaren inleddes hösten med finanslunch på kurorten. Göran Persson gästade denna gång och de lokala bankerna var medarrangör. Den forne stadsministern berättade om sina erfarenheter och tankar kring tiden före och efter politiken och pratade om den nya spelplanen efter valet – för Sverige och för ekonomin.

I oktober var det dags för företagarfrukost på Lärcenter. Temat var företagsutveckling och deltog gjorde aktörer som ALMI, Skaraborg Invest, IDC och Connect Väst. Till sin hjälp hade de konkreta exampel på lyckade, modiga och spännande satsningar i form av lokala företagare.

Näringslivsbanketten 2018 slog rekord. 240 personer fanns på plats i Ållebergsgymnasiets entréhall och njöt av den fina kvällen. Ett antal olika årliga priser delades ut och till Årets Företagare utsågs Anders och Ann Engdahl (A Lot Decoration), Årets Rookie blev Daniel Valldén (Noll Procent) och folkets pris till Årets Falköpingsambassadör gick till den unge kocken Erik Löfholm. Mer information kring pristagarna och de övriga utmärkelserna hittar du bland annat på Falköpings Tidnings hemsida och Facebooksida. De fanns på plats och bevakade kvällen från början till slut.

Årets avslutades traditionsenligt med den allt mer välbesökta frukosten i samband med Lucia - "Vad händer?!". Här ges kommun och tjänstemän möjlighet att dela med sig av kommande planer och prioriteringar inför stundande år. Medverkande den 12 december var stadsbyggnadschefen Erna Pezic och kommunstyrelsens ordförande Dan Gabrielsson. Under frukosten spred trubaduren Sara Lennéer stämningsfull julmusik i kaféet.


//2018-12-20
Hej!
Här kommer årets sista näringslivsbrev, med en kort sammanfattning av höstens aktiviteter.

Väl mött igen 2019!
 
Redaktör:
Magnus Sundén,
Näringslivschef,
Falköpings kommun

Text & produktion:
Maria Falegård,

Smart Design AB