Snart knyter vi ihop Eventmarket-säcken för 2018. Det har varit ett fantastiskt år med statistik-peakar och eftertanke...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
19 december 2018

» Läs på webben
Tack för ett fantastiskt 2018!
 
Snart knyter vi ihop säcken för 2018. Det har varit ett fantastiskt år där vi kunnat välkomna många nya branschmedlemmar och även sett flödet av många nya 'användare' som hittat till sökportalen. I november peakade statistiken då vi nådde nära 19.000 besökare, mot 16.000 i oktober! Google verkar gilla oss :)

Under Eventmarkets 20:e år som sökportal (!) har antalet affärskontakter och bokningar på sajten skjutit i höjden. Tänk att just Eventmarket är platsen där underhållningen bokas, där festlokalernas hittas och där aktiviteterna samlas. Att vi sedan presenterar även uthyrningsföretag samt ljud- & ljusproffs och arrangörer, gör ju inte saken sämre.

Lika stolta som vi är över vårt Eventmarket, lika glada är vi över alla fina telefonsamtal och kontakter vi har med våra kära medlemmar. Majoriteten av er har vi känt i mååånga år och märkligt nog så känns ni mer som våra vänner, än som kunder. 

 
Tack för att ni finns! 
Kram Jennie & Johnny Sterner
 
Under året som varit så har vi utökat vår webb-synlighet med både onpage-uppdateringar och adwords. Vi har även satsat på mailutskick med olika Teman. Här nedan ser du höstens senaste Temamail:
 
Som sagt....
Eventmarket.se ger dig direktkontakter till mängder av event- & mötesleverantörer. Från norr till söder i vårt avlånga land. Här samlas allt som kan tänkas behövas inför ett event, fest, konferens, festival eller mässa... Varmt välkomna till Eventmarket! Alltid direktkontakter - Inga provisioner.
Sök på egen hand eller skicka en Öppen Förfrågan
 
VILL DU BLI MEDLEM?
Medlemskap på Eventmarket.se innebär att du finns med i sökportalen där branschen samlas och där kunderna letar! I medlemskapet ingår priseffektiv marknadsföring, sökbarhet, SEO, tydlig exponering i form av Profilsida, hemsideslänk, tillgång till förfrågningar samt medlemserbjudanden...
» Läs mer om Medlemskap!

AVRUNDNINGSVIS

Snön faller och får vi tro vädergudarna, så lutar det åt en vit jul. Vi ser fram emot skön vila, god mat och tid med familj, släkt och vänner.

Vi kommer krama om alla nära, som vi har omkring oss. Och ge osynliga kramar och varma tankar till de som firar julen på annat håll.

Ta hand om varandra nu i juletid, så hörs och ses vi när arton övergått till nitton! 


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Kramar från Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se