Goda nyheter och härliga kundträffar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Rätt rustade!
- Vi växer rejält och får dessutom allt fler större kunder med krav och behov som delvis skiljer sig från tidigare uppdrag. Vi ska hålla oss väl framme och vara rätt rustade för att möta våra kunders högt ställda krav, säger Lars Thyresson, vd på Hansson Thyresson.

- Det är där Maja Modigh kommer in, fortsätter Lars. Hon är anställd som affärs- och verksamhetsutvecklare. Med hennes starka driv i företaget bidrar hon med nya idéer för vår affärsutveckling. Samtidigt kan Maja förstärka engagemanget hos våra duktiga medarbetare och se till att vår unika företagskultur bibehålls trots att vi växer, avslutar Lars.

Läs om Majas bakgrund >

Med denna goda nyhet vill vi alla på Hansson Thyresson önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År.

/Lars Thyresson & Anders Hansson
 
 
 
Save the date!
Vi planerar för nästa LYFT BLICKEN event den 7 februari kl 11-13 med det högst aktuella ämnet Artificiell Intelligence. Vi reserverar oss för ändringar. Inbjudan mailas ut i början av nästa år. Maila oss på event@hanssonthyresson.se om du vill vara säker på att få en inbjudan. LYFT BLICKEN är samlings-namnet för föredrag och workshops inom patent- och varumärkesskydd som vi erbjuder alla våra kunder.
 
 
 
Premiär!
Rundabordssamtal 
 
Vi har alldeles nyligen haft premiär för vårt första rundabordssamtal. Huvudgäst var Enock Johansson som är vice vd på AJ Produkter. Vi fick höra om deras framgångsrika resa. Runt bordet diskuterades varumärkesrättsliga frågor kring samexistensavtal och Freedom To Operate men även cirkulär ekonomi och business-karma. Samtalet kryddades med både allvar och många skratt! 

Idén med våra rundabordssamtal - Affären i fokus - är att bjuda in en intressant huvudgäst tillsammans med ett tiotal utvalda nyckelpersoner som arbetar med patent- och varumärkesfrågor till en samtalsserie med rundabordssittningar där vi fokuserar på samtal och interaktion. Klicka och ta en titt på pausfilmen.
 
 
 
En cool kundkväll!
 
En kväll i slutet av november bytte kontoret skepnad och fylldes upp av ett stort gäng trevliga kunder och andra från våra nätverk. Kvällen bjöd på en nattklubbsupplevelse med Sax On The Beat som stod för pulshöjande stämning. Det minglades friskt till härliga saxofonrytmer, tapas och värmande kaffedrinkar.

Den här tillställningen var ett samarrangemang mellan oss och Rosén Larsen Advokater samt Malmö Cityfastigheter.

Tack alla ni som kom och förgyllde kvällen!
 

 
 
Vi har flera gånger sett att idéer tagit fart ...
... och spridits över världen. Då är det viktigt att ha skaffat ett fullgott skydd och undvika att någon annan utnyttjar situationen eller hinner före. Det har hänt, det händer och det kommer fortsätta att hända. Men med rätt agerande från början går det att minimera riskerna.
Välkommen till oss på Hansson Thyresson.
Vi är specialister på patent- och varumärkesrätt!