Nu kan du nominera!
 
På näringslivsgalan den 30 mars koras årets framgångsrika företagare inom olika områden. Kategorierna är följande:
  • Årets jobbskapare
  • Årets rookie
  • Årets dragare i stadskärnan
  • Årets arbetsgivare
Här kan du anmäla dig eller nominera: landskronanaringslivsgala.se.
Roligaste kursen för dig som vill driva eget
 
The Academy är en kvällskurs för dig som har tankar på att starta din egen verksamhet eller vill utveckla ditt företag med ambitionen att kunna leva på ditt företagande.

Innehållet i kursen är framtaget av Familjen Helsingborg tillsammans med Forza of Sweden. Kursen hålls på Linc i Landskrona och börjar den 18 mars. Läs mer och anmäl dig

Se en film om kursen
 
Seminarium om offentlig upphandling våren 2019
 
Nu är datum satta för våra populära upphandlingsseminarium. Seminarierna vänder sig till lokala företagare som vill lära sig mer om hur offentlig upphandling fungerar och hur man kan bli leverantör till Landskrona stad.

Aktuella datum är den 6/2 samt 25/4 2019.
Läs mer
Nu ska eleverna ut på PRAO
 
Från och med 1 juli 2018 är det obligatoriskt med PRAO för högstadieelever och just nu söker Landskronas ungdomar i årskurs 8 platser för våren. Kan du tänka dig ta emot en elev på ditt företag?

De aktuella perioderna är 12-13, 14-15 och 18-19. Här kan du anmäla dig
 
Utveckla dig själv och ditt företag 
 
Business Academy är ett utbildningsprogram för dig som är företagare i regionen. Lär dig mer om hur du kan synas med ditt företag i olika digitala kanaler, hur du kan öka din försäljning och mycket mer.

Utbildningsprogrammet består av hel- och halvdagsutbildningar samt webutbildningar. Läs mer
Missa inte! Obligatorisk e-faktura till offentlig sektor
 
Den 1 april träder den nya lagen om elektronisk fakturering ikraft. Denna lag gäller alla leverantörer till kommuner, kommunala och statliga bolag, landsting, regioner och myndigheter. I korthet innebär lagen att fakturorna ska skickas enligt en europeisk standard och att exempelvis PDF-fakturor inte längre är godkända. Läs mer