Grattis till vinnarna!
 
På Städarens dag utlyste vi en tävling där man kunde vinna utbildningsplatser till några av våra distanskurser. 

Intresset har varit mycket stort och vi tackar för alla härliga bidrag som vi fått in. Vinnarna är nu korade och vi har valt att dela ut priser till personer som representerar vår bransch, allt från privata städföretag, privatpersoner och personer inom den kommunala städverksamheten. 

Dessa personer kommer att få tillgång till distansutbildning med inriktning på städteknik och kvalitetssäkring beroende på vilket alternativ som har angetts i nomineringsansökan.

Vinnarna vi valt återfinns över hela landet och även utanför Sveriges gränser. Det är med stolthet vi gratulerar följande personer:
 • Tina Björknerth, Finofix
   
 • Christina Wadlund, Gagnef Kommun
   
 • Marianne Larsson Alf, FCC Fervent Cleaning Company AB
   
 • Prosefina Karlsson, nominerad av Ann-Sofie Äng på Nässjö Kommun
   
 • Mirjana Kosic, nominerad av Ulrika Carlsson på Mariehamns Stad, Åland
   
 • Emilia Kristensson, privatperson
 • Kerstin Forsebo, nominerad av Martin Zetterström på Melleruds Kommun
   
 • Petra Jönsson, nominerad av Carina Jönsson på Svalövs Kommun
 • Hicham på Sigtuna fastighetstjänst, nominerad av Mari på MB Hantverkstjänst AB
 • Amnuai Koyram Andersson, nominerad av Jeanette Stenebäck på Inspira
Utdrag från några av nomineringarna:
 
”Efter att jag gått ledarskapsutbildning hos Borago har jag fått blodad tand och vill bara lära mig mer och mer! Vilket gyllene tillfälle detta då är!”

” En kanonkille som alltid vill leverera hög kvalitet på sina tjänster som förtjänar möjligheten att utveckla sig och sitt företag.”

”Hon brinner för sitt jobb och vill verkligen få lära sig mer om städningens alla moment, golvtyper och allt vad er utbildning ger.”

”Jag har 30 års av erfarenhet, men vill lära mera - Kunskap är utveckling!”

 
Kurser som var med i utlottningen:
 
Lokalvårdsutbildning PRYL Grundutbildning Lokalvård inkl. hemstäd Paket innehållande:
 • Kvalitetssäkring av städtjänster
 • Effektivitet genom nyckeltal
 • Städupphandling
 
Vad är Städakademin?
 
Boragos vision är att göra Sverige renare och det var ur den idén som Städakademin föddes. Städakademin erbjuder webbaserade utbildningar inom lokalvård för såväl chefer som lokalvårdare. Utbildningsmaterialet är en kombination av film, bild och textbaserat innehåll som varje person kommer åt via mobiltelefon, dator eller surfplatta.
Kursinnehållet är mycket pedagogiskt och deltagaren har möjlighet att repetera allt innehåll i det oändliga. Städakademin fungerar även som en informationskälla när lokalvårdaren befinner sig ute hos kund och behöver stöd i exempelvis val av kem eller för att fastställa golvmaterial. Som kund kan man välja att abonnera på ett helt paket eller köpa enskaka kurser.
Abonnemang - för hela organisationen
 
Om ni är i behov av utbildning för flera personer inom er organisation då är abonnemang rätt alternativ för er.

Genom att abonnera på någon av våra paketlösningar får ni tillgång till ett ständigt uppdaterat kursinnehåll som kan repeteras hur många gånger som helst. Man säkerställer att hela personalstyrkan får en enhetlig utbildningsnivå samt att detta ger ett bra stöd i det dagliga arbetet.

Beroende på utbildningsbehovet inom er organisation kan man välja mellan 3 olika paketlösningar. Se nedan.

I samråd med oss kan vi lotsa er till vilket alternativ som passar er.
Distansutbildningar - för enskaka kurser
 
Med utbildning på distans kan du läsa när och var du vill. Utbildningen passar dig som vill kvalitetssäkra dina teoretiska kunskaper genom en webbaserad utbildning.
 
Du har tillgång till utbildningsmaterialet under 8 veckor och du genomför utbildningen i den takt som passar dig. Utbildningen är indelad i olika kurser och lektioner. Efter varje lektion har du möjlighet att genomföra ett kunskapstest.

Läs mer om våra distanskurser>>
Klicka för större bild