Se över era aktiva nummer, Uppdaterad ETIM-version och GOD JUL!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Dags att se över sina aktiva RSK-nummer

Den 1/1 2019 fakturerar vi årsavgiften som baserar sig på era aktiva RSK-nummer den sista december 2018. Det kan vara en idé att se över sitt sortiment innan dess.

Passa gärna på också att kontrollera att det står rätt adress och telefonnummer under era kontaktuppgifter (syns också ut mot RSK-databasen) inför det nya året.
 
Uppdaterad ETIM-version i RSK-databasen

ETIM 7.d har uppdaterats i RSK-databasen. En av de stora fördelarna med den nya versionen är att det nu blir lättare att klassa och berika Bottenventiler.
Artiklar som tidigare ingått i klasserna Plugg för bottenventil (badkar), Bottenventil för diskbänk/tvättställ och Lyftventil för diskbänk/tvättställ samlas nu istället i den nya gemensamma klassen Bottenventil (för sanitetsenhet). Vi kommer att flytta över de artiklar som är klassade och berikade enligt de gamla, numera utgångna klasserna till den nya.

Utöver detta medför den nya uppdateringen en rad förbättringar. Bland annat är det nu möjligt att välja Rp-gänga på exempelvis rördelsklasserna. En stor mängd översättningsförbättringar och fler synonymer kommer med den nya uppdateringen vilket bidrar till att modellen har blivit ännu bättre och lättarbetad.
 
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Vi på VVS-Information önskar alla våra intressenter en riktigt God Jul och ett sprakande fint Gott Nytt År! Hoppas att ni hinner ta det lugnt och samla kraft och energi inför nästa år.

VVS-Information kommer att ha lägre bemanning under Jul- och Nyårveckorna fram till 7/1. Enklast är det att nå oss via mail, antingen direkt eller till info(at)vsinfo.se.