Läs det senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Fläckfritt med T-emballage
 
Med Trapp- och golvskydd T-protect får du ett slitstarkt skydd för ömtåliga ytor. Med sin självhäftande undersida slipper du smuts och grus under skyddet. Oavsett om du behöver täcka en bänkskiva, fönsterfoder eller en trappa gör du det snabbt och smidigt med Trapp- och golvskydd T-protect - duken fäster nämligen mot sitt eget material.

» Läs mer om Trapp- och golvskydd T-protect här!
 
Enastående design oöverträffad styrka
Högtryckslaminatgolv från BerryAlloc saknar motstycke vad gäller hållfasthet. Klarar av hög trafik, står emot olika typer av påverkan och kan motstå tungt slitage.

» Läs mer om BerryAllocs högtryckslaminat här!
 
nora® golv — helt enkelt
Under 70 år har vi utvecklat golv med tanke på miljö, hållbarhet och ekonomi. Alla våra golv är PVC-fria och har ingen extra beläggning för att skydda golvet.
Ett homogent och naturligt val för en bättre framtid.

» Läs mer om nora® golv här!
 
Mät fukt bakom fuktspärren utan ingrepp!
 
Vad gör du om en kund misstänker fukt? Vem har ansvaret och var ligger bevisbördan? Sluta oroa dig över läckande tätskikt. Det finns nu ett sätt du kan visa din kund att ditt arbete är fackmannamässigt utfört – utan att behöva riva ner kakel och ytskikt.

» Läs mer om Duris FUKTSENSORN® här!
 
Amtico lanserar Colour Anchor – en färgexplosion till kollektionen Carpet
Färg är inte alltid en självklarhet i kommersiella utrymmen som kontor eller ens i hotellrum. Ofta är det beige och grått som dominerar. Amtico tänker att det är här det finns rum för en textilplatta som Colour
Anchor


» Läs mer om Amticos textilplatta Colour Anchor här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här