Spiltan Fonder - Nyhetsbrev
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
November 2018
 
Nyhetsbrev från Spiltan Fonder
Nytt förbättrat kunderbjudande
Den 19 november lanserade vi ett förbättrat kunderbjudande till dig som sparar direkt hos oss. Det innebär en förenkling för dig som kund när det gäller köp, sälj, byten och månadssparande. Dessutom kan vi nu erbjuda Investeringssparkonto (ISK). Det är viktigt att du går in och aktiverar din depå - särskilt för dig som månadssparar.

Träffa oss
Snart är resandet till sparträffar runt om i landet slut för i år, men vi kommer fortsätta i samma takt även under 2019. Läs mer nedan för att se vilka orter som hittills är inplanerade.

Se aktieförvaltare Pär Andersson i Di TV
För några veckor sedan deltog vår aktieförvaltare Pär Andersson i Dagens Industris webb-tv Börsmorgon. Du hittar länken till avsnittet längre ner.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi finns på fonder@spiltan.se eller telefon 08-545 813 40.

Med vänliga hälsningar
Spiltan Fonder
 
Klicka på bilden för att komma till inloggningen.
Ny inloggningstjänst och Investeringssparkonto

Från och med den 19 november förvaras alla våra direktkunders andelar i depå hos Fondab. För att komma åt ditt innehav och för att kunna handla är det nödvändigt att logga in på Mina Sidor och registrera dig.

För dig som har ett månadssparande är det viktigt att registrera dig så snart som möjligt för att godkänna månadssparandet så att vi ska kunna fortsätta dra pengar.

Anledningen till denna förändring är att vi härmed kan erbjuda våra kunder en betydligt bättre inloggningstjänst. All fondhandel kan skötas digitalt och presentationen av innehav och utveckling har fått sig ett rejält ansiktslyft. Vi gläder oss också åt att vi nu kan erbjuda sparande i investeringssparkonto, så kallat ISK.

Från Spiltan Fonders sida är ytterligare en anledning att vi på ett mer effektivt sätt kan leva upp till alla krav på regelefterlevnad, t.ex. personuppgiftshantering, kundkännedom och penningtvättsfrågor, vilket blir allt mer omfattande för alla finansiella företag.
 
Träffa oss på vår Sverigeturné

Under året har vi besökt ett 20-tal orter och vi kommer fortsätta i samma takt även under 2019. Vi kommer bland annat besöka orterna nedan. När datumen är fastställda kommer vi lägga ut dem i vårt Kalendarium på vår hemsida. Dessutom brukar fler orter och datum tillkomma löpande under året. Håll utkik!
 
Alvesta
Borlänge
Göteborg
Helsingborg
Kalmar
Karlstad
Lidköping
Linköping
Luleå
Lund
Malmö
Norrköping
Stockholm
Sundsvall
Umeå
Västerås
Växjö
Örebro

Har du förslag på orter du tycker vi ska besöka får du gärna meddela oss på telefon 08-545 813 40
eller e-post fonder@spiltan.se.
 
Pär Andersson i Börsmorgon.
Aktieförvaltare Pär Andersson i Di TV

För några veckor sedan deltog vår aktieförvaltare Pär Andersson i Dagens Industris webb-tv Börsmorgon och berättade då om några intressanta bolag som han investerat i för Spiltan Aktiefond Sverige.

Klicka här för att se klippet (ca 6 minuter).
 
 
Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Faktablad och informationsbroschyr kan beställas från Spiltan Fonder: 08-545 813 40 eller hämtas på www.spiltanfonder.se.