Snart lägger vi 2018 bakom oss, ett fantastiskt år på många olika sätt! Vårt näringsliv blomstrar, staden utvecklas och vi har stuckit ut hakan inom en rad olika områden. Vi ser nu fram emot 2019 med allt det nya året kommer innehålla. Vi utlovar bland annat fler spännande evenemang och satsningar, några av dem kan du läsa om nedan.

Landskrona stad önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Näringslivsgalan 2019
 
Nu är vi i full gång med planerna för Näringslivsgalan 2019 som kommer gå av stapeln den 30 mars på Örenäs Slott. 

En rad företagare kommer hyllas inom olika kategorier. Fundera redan nu på vilka företag som du vill nominera. Men framförallt, boka in den 30 mars på Örenäs!
 
  Nu kan du nominera Årets Företagare 2018
   
  Nu kan du nominera den du tycker är värd det prestigefyllda priset Årets Företagare i Landskrona. Priset delas ut
  för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sin verksamhet.
  Priset delas ut av organisationen Företagarna i samband med Näringslivsgalan 2019 den 30 mars. Läs mer
   
  Framgångsrik sommarjobbsmässa fyller 5 år
   
  Den 5 februari 2019 är det återigen tid för Sommarjobbsmässan i Exercishallen på Kasernplan. Varje år kommer 5-600 ungdomar till mässan för att träffa arbetsgivare, lämna CV och kort presentera sig.

  Sommarjobbsmässan är ett unikt tillfälle att rekrytera engagerade unga i åldern 18-25 år som vill jobba hos er i sommar.

  Läs mer och anmäl ditt deltagande som är kostnadsfritt.
   
  Prao - för stadens företagande och ungdomarnas framtid
   
  Under våren kommer Landskronas åttondeklassare att praoa under två veckor. Vi hoppas att du vill och kan ta emot en elev!
  Syftet är att väcka intresse och förbereda eleverna för arbetslivet och samtidigt utveckla ett gott samarbete mellan skolan och näringslivet som långsiktigt leder till att eleverna utbildar sig till de jobb som finns i Landskrona.
   
  Maila karolina.juhlin@landskrona.se senast 11 januari 2019 om du är intresserad.
  The Academy - vårens roligaste kurs för dig som vill driva eget
   
  Entreprenörsutbildningen The Academy är en kvällskurs för dig som har tankar på att starta din egen verksamhet eller vill utveckla ditt företag med ambitionen att kunna leva på ditt företagande.

  Innehållet i kursen är framtaget av Familjen Helsingborg tillsammans med Forza of Sweden. Kursen hålls på företagshuset Linc i Weibullsholmshuset och börjar den 18/3.
  Läs mer och anmäl dig

  Se en film om kursen
   
  Informationsträff om att rekrytera inom EU
   
  Kockbristen är omfattande i Sverige, men även övrig kompetent personal inom exempelvis servering och bar är svår att hitta. Ett sätt är att vända sig utanför Sverige. European Employment Service, förkortat EURES, är ett europeiskt nätverk bestående av 32 länder som är experter på att hjälpa företag att hitta rätt kompetens från EU.

  Träffen äger rum i Helsingborg den 28/1.
  Inbjudan
  Seminarium om offentlig upphandling våren 2019
   
  Nu är datum satta för våra populära upphandlingseminarium. Seminarierna vänder sig till lokala företagare som vill lära sig mer om hur offentlig upphandling fungerar och hur man kan bli leverantör till Landskrona stad.

  Aktuella datum är den 6/2 samt 25/4 2019.
  Läs mer