Vill du bli sponsrad?
 
Är du Sveriges nästa stora bilbyggare? Har du ett brinnande intresse för bilar och en förmåga att färdigställa det du påbörjat? Vi söker alltid efter nya talanger som behöver lite hjälp längs vägen.
Kan vem som helst bli sponsrad?
Det korta svaret är att alla har chansen att bli sponsrade men vi sponsrar inte vem som helst. Med det menas att vi ställer vissa krav för att man ska bli godkänd men att alla får söka. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren. Det viktiga är att du är seriös och att du fullföljer det du tar dig an.
Vilka krav sätts på bilbyggaren?
Först och främst är det viktigt att du har en vision om vad du vill göra och jobbar mot ett mål. Sen krävs det att du har någonstans att hålla till när du skruvar, har all kompetens som krävs (eller människor runt dig som kan hjälpa till) och en plan. Vad som ska göras på bilen, vad det kostar och när bilen förväntas vara klar. Det går även att söka sponsring om man har ett nästan färdigt projekt men ändå vill ha lite hjälp av oss mot slutet.

Varje projekt måste dokumenterar både före, under och efter projektets gång. Dessa bilder och filmer ska skickas in till oss var tredje månad. Materialet kommer att användas i marknadsföringssyfte och postas på sociala medier såväl som i andra kanaler. Genom att godkänna våra krav och ansöka om sponsring ger du SC Styling rätt att använda bilderna och filmerna fritt i marknadsföring. Material mailas till sebastian@scstyling.com.

Våra dekaler (SC eller scstyling.com) ska monteras på projektbilen och sitta där under hela samarbetet. Du som sponsrad har som krav på dig att nämna oss som sponsor i alla marknadsföringssammanhang (ex. intervjuer, inlägg på sociala medier så som instagram, facebook, youtube och snapchat). I sociala medier görs detta enklast genom hashtags (#scstyling).
Vad får man ut av sponsringen?
När vi inleder ett samarbete med en bilbyggare så skickar vi först och främst ut kläder och dekaler. Vi vill självklart att det ska synas att du sponsras av oss. Sen får man tillgång till en sponsorprislista som gäller för nästan allt på sajten. Det innebär att man kan köpa det man behöver till bilen och spara in rejält med pengar. Förhoppningen från vår sida är att det ska hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.
Vad får SC ut av att sponsra?
Vi tycker om att synas och det är självklart en stor del av anledningen till att vi sponsrar olika projekt. Därför är det viktigt för oss att du som sponsrad bilbyggare ser dig själv som en ambassadör för oss. Den andra stora anledningen till att vi går in som sponsor är att vi vill hjälpa till och driva branschen framåt. Grundstenarna inom bilstyling är ni som brinner för era bilar och lägger ner all vaken tid på era projekt. Det är tack vare er som vi finns och därför vill vi ge tillbaka.
Godkännande av krav
För att söka sponsring är det viktigt att du har läst allt ovanför och godkänner våra krav.
Sponsoransökan
För och efternamn:
Mobilnummer:
E-postadress:
Tidigare erfarenheter inom bilbygge:
Vilken bil ligger till grund för projektet? (Märke, modell och årsmodell)
Vad ska du göra förändringar på bilens exteriör? Skriv utförligt.
Vad ska du göra förändringar på bilens interiör? Skriv utförligt.
Vilken budget har projektet? (Svara i kr)
Vilket datum är projektet klart? (Ange målsättning)
Vilka events kommer bilen att synas på? (Bilträffar, utställningar eller shower)
Länk till ditt/projektets Instagramkonto
Länk till din/projektets Youtubekanal
Länk till din/projektets Facebooksida
För att ansökan ska godkännas måste bilder eller filmer på projektet skickas in till:
sponsring@scstyling.com
För att gå vidare måste du godkänna att vi behandlar dina personuppgifter och lagrar dom så länge samarbetet pågår.
Skicka in ansökan