Skånska Möten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Dags att mötas nu i jul- varför inte göra något kul
 
Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att boka in årets julkonferens och julbord.
I denna julspecial har vi samlat några erbjudanden från våra mötesplatser i Skåne och vi kan vi locka med julbord på slott, makalösa julshower i Ängelholm samt mysig decemberkonferens.

Boka i tid! Antingen via oss på Skånska Möten eller direkt med mötesplatserna.

 

  

  Juliga Hälsningar
  Elin & Jimmy Moritz

  
  
Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Jul i Skåne
Hotel Statt
Hässleholm

Julkänsla på Hotel Statt i Hässleholm under hela december.

Uppgradera dags- eller dygnskonferens med jultallrik-/ julbord. Varför inte boka en fredag och avsluta med vår julshow? Gästartist Robin Stjernberg, julbord och DJ (7,8,14,15/12). En hel kväll! Om du söker egen underhållning rekommenderar vi samarbetspartner Douglas Nordenbelt, Magiker från TV4 talang 2018, som trollbinder med mingel-magi eller Magic show.

Läs mer 
Häckeberga Slott
Genarp

Jul på Häckeberga Slott


Perioden 29/11 - 21/12 är det julinspirerat hos oss!
JULLUNCH: Måndag - fredag kan man beställa vår 3-rätters jullunch antingen bara som lunch eller i kombination med en konferens.
JULBORD: Måndag - onsdag kväll serveras valda delar av julbordet på tallrik och direkt vid bordet. Torsdag – lördag kväll dukar vi upp vårt traditionella julbord i tornet. Kan bokas separat eller i kombination med en konferens med/utan övernattning.

För mer information se HÄR!
 
Hus 57 
Ängelholm

Konferens med unik julshow på HUS 57

Ta del av nordvästra Skånes mest lokala julshow Flashing Angels på HUS 57. Producerad och regisserad lokalt med både lokala och nationella stjärnor i ensemblen.

I paketet ingår:
- Förmiddagsfika
- Lunch
- Eftermiddagsfika
- Lokal
- Julshow inkl Julbord, gottebord och 2 dryckesbiljetter
- Logi, del i dubbelrum inklusive frukost
Pris: 2 495 kr exklusive moms per person. (Dagkonferens 1690 kr exkl. moms per person.)
Datum: Den 29 november & 6 december.

Boka Hus 57
Örenäs Slott
Glumslöv

Julbord med Perikles alt. piano

Hösten är här och det är dags att säkra sina platser på årets julbord. Den 23/11 kommer Perikles till Örenäs Slott och bjuder upp till dans i eventhallen, ett tillfälle ni inte får missa!

Om ni föredrar att tillbringa kvällen på slottet, så underhåller CMC Music med pianounderhållning efter julbordet alla fredags- och lördagskvällar i perioden 23/11 – 21/12. Välkomna!

Läs mer om slottet och boka
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

Få en försmak av julen!

Koppla av en stund med en kopp glögg framför öppna brasan i en vacker miljö. Njut av ett dignande julbord med allt som hör den skånska julen till och avsluta med dessert- och gottebordets läckerheter. Serveras såväl konferensgäster som privata sällskap.

Vi serverar vårt julbord från den 30 november till den 22 december. Kombinera gärna med övernattning. Boka på tel. 0415-412 90.

Boka Bjärsjölagårds Slott
Hotell Erikslund
Ängelholm

Succén från förra året är tillbaka!

Även i år skapar vi en fantastisk julshow i samband med Partyfabriken!
Kvällen inleds med glögg, mingel och stämningsfull julmusik. Partyfabriken sjunger och skapar en härlig julstämning för dig och ditt sällskap, på ett sätt som de är unika och välkända för.
Sedan är det dags att ta för sig av det dignande julbordet och av alla dess läckerheter.

Boka en kväll med show, julmat och dans på Hotell Erikslund.

Läs mer
Utmaningarnashus
Malmö

Julfest med livemusik!

Vi presenterar stolt ett nytt koncept för årets julbord i samarbete med rockduon AdLib & kockarna på Spoonery. Kvällen innehåller livemusik, gemenskap, glädje, tävling och julbord från populära Spoonery. Musikerna i AdLib, Jonas & Eric, har erfarenhet både från egna rockband och flera år som showartister på Wallmans.
995 kr ex moms pp (minimiantal 25 pers)
I paketet ingår glögg och pepparkakor, 2 h utmaningar, livemusik och julbord inkl. kaffe & gottebord. Tillgängligt tors-lör.  Boka här