VÄLKOMNA TILL ÄNGELHOLM OUTDOOR 2019
 
Då öppnar vi äntligen anmälningsfönstret för Ängelholm Outdoor 2019. Intresset har nog aldrig varit större förr, vi är helt nerringda och mailen haglar in. Fantastiskt tycker vi. Den 15 september öppnar vi upp för anmälan och det gäller även skolboendet. Som alltid blir det snabbt fullt i Ängelholm, vi rekommenderar därför alla att boka sitt boende asap. Mer om snabbhetspremie, anmälan, boende och nyheter inför 2019 finns att läsa i nyhetsbrevet nedan.

MYCKET VÄLKOMNA
 
 
TUSEN TACK - NI ÄR BÄST!
 
Ängelholm Outdoor 2018 vill ännu en gång rikta ett stort tack till deltagare, sponsorer, publik, funktionärer och alla andra som bidrog till vår fantastiska innebandyfestival. Utan er - ingen fest. Trots den kanske varmast sommaren på 100 år i Sverige lyckades vi spela otroliga 3000 matcher i en stekhet Ängelholm Marina Arena. ”Drick vatten” hörde vi så många gånger att de två orden i princip för alltid är förknippade med Ängelholm Outdoor. 25 000 besökare, 6000 utövare, 3000 matcher, 541 lag, 30 deltagarklasser, 8 banor och 1 arena vid en hamn. Där har vi Ängelholm Outdoor 2018.

GUD – Vi längtar såååå till 2019!
 
 
SNABBHETSPREMIE FÖR ANMÄLAN TILL 2019
 
Imorgon, lördagen den 15:e september, öppnar vi anmälningsfönstret till Ängelholm Outdoor 2019 och då med en snabbhetspremie om 250 SEK i rabatt per anmält lag.

Premien gäller endast vid anmälan under perioden 15-30 september och att anmälningsavgiften är betald inom 45 dagar efter anmälan. Vi drar av premien på fakturan som skickas till er efter anmälan.

Länk till anmälan finns på hemsida.

Mycket välkomna till Innebandyfestivalen i Ängelholm
 
 
NYHETER FÖR 2019
 
KNATTELIGAN
I år kommer ligan att spelas i två klasser, svår och lätt. Klassindelningen är tänkt att vara nivåanpassad. Det är upp till ledaren för laget, att anmäla ett lag till rätt klass. Det innebär att man anmäler ett lag till en lämplig klass utifrån gruppens utvecklingsnivå och ålder.

KNATTE - SVÅR: Spelarna har medel-hög utvecklingsålder och innebandykompetens.

KNATTE - LÄTT: Spelarna har låg-medel utvecklingsålder och innebandykompetens.
FÖRETAGSCUPEN
Här återgår vi till den tidigare tävlingsformen med endast en klass. Det innebär att vi endast tillåter max en licensierad spelare per lag. Med licensierad spelare avser aktiv spelare under säsong 2018/19 och kommande 2019/20.

LEDARE
Samtliga lag ska ha en myndig ledare med i båset. Ledaren ansvarar även för laget under turneringen. 
 
 
SKOLBOENDE UNDER ÄNGELHOLM OUTDOOR
 
Även i år erbjuder vi ett fantastiskt skolboende på Rönnegymnasiet. Skolan ligger mycket centralt i Ängelholm. Avståndet till Stortorget är 400 meter och till Ängelholm Marina Arena är det 3,1 km. Precis utanför finns även fotbollsplan, volleybollnät, närhet till butik, Ängelholms stad, busshållsplats och Statoil. Vi kommer att ha två boendevärdar på plats dygnet runt under hela perioden. Mindre kiosk finns också i byggnaden som våra värdar ansvarar för.

Pris: 245 SEK per person/natt. I priset inkluderar frukost som serveras på skolan.
Bokning av plats i skolsal görs på respektive lags registreringssida (ProCup). Logga in på ditt konto på ProCup, välj fliken "Registrera gästkort ...", välj ert lag och boka här ert boende. Önskar ni extra datum för boende utöver vad som erbjuds i alternativen, vänligen kontakta oss på mail.

Önskas annan boendeform så finns flera alternativ som vi rekommenderar på hemsidan.
 
 
Ängelholm Marina Arena
 
 
 
 
Facebook