Nya utbildningstillfällen, ETIM, bilder
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
NYA UTBILDNINGSTILLFÄLLEN

Vi har plaerat nya utbildningstillfällen under hösten 2018: onsdagen 26/9, onsdagen 17/10 och onsdagen 7/11

Utbildningarna hålls i våra lokaler på Drakenbergsgatan 23 (T-uppgång Hornstull) i Stockholm.
Det brukar finnas gott om parkeringsplatser på Drakenbergsgatan, så det är inga bekymmer att ta sig hit med bil.


Utbildningen är en grundkurs i ansökan och administration av RSK-nummer. Vi kommer också att ha epar timmars genomgång av ETIM.

Utbildningarna är gratis, men om man anmäler sig och uteblir debiteras företaget 750 kr. Fika och lunch ingår, så det är bra att meddela om man har allergier.

Du kan anmäla dig här: Direkt när du anmält dig kommer du att få en bekräftelse eller få reda på att kursen redan är fulltecknad. Vi brukar ha 8 personer per kurstillfälle. Skulle kursen vara fulltecknad så får man försöka anmäla sig till ett annat kurstillfälle. Vi skickar också ut en bekräftelse/påminnelse två veckor innan kusen.

Anmälan till kursen 26 september

Anmälan till kursen 17 oktober

Anmälan till kursen 7 november
 
ETIM OMKLASSNING

Numera är ETIM version 7.d standard i VVSIN och RSK-databasen. Detta betyder att ETIM version 7 tillsammans med de senaste godkända ändringarna i ETIM är tillgängligt.

En förändring som bland annat skett är att samtliga Tvättställsöverskåp och Spegelskåp nu finns i en och samma klass (EC011384 – Tvättställsöverskåp). De produkter som var klassade med den utgångna klassen har klassats om och de egenskaper som produkterna var berikade med har även flyttats med.
 
 
Bilder, bilder, bilder...

Det har hänt en hel del på bildfronten i RSK-databasen. Vi har fått upp antalet bilder med godkänd kvalitet rejält. Cirka 80% ligger nu på hög kvalitet.

Vi hoppas så klart pa att hamna så nära 100% det går. Bra jobbat alla ni som lagt in högupplösta bilder!