Seminarium den 12 oktober
 
Att fånga trender och våga satsa är temat för ett seminarium den 12 oktober på nybyggda Hotel Öresund Conference & Spa.

Seminariet arrangeras av Landskrona stad, Swedbank och Mazars och inleder Företagsmässan 2018 som äger rum i Exercishallen. Del av programmet;

Läs mer och anmäl dig
  • Arturo Arques, Swedbanks ekonom känd från TV 4-soffan om valets påverkan på din ekonomi.
  • Gunnar Wettergren, historiker och känd från Fråga Lund lyfter Landskrona som alla framtiders stad.
  • Panel med lokala företagare om hur man upptäcker trender, lyckas ställa om och skapa succéer.

 
Företagsmässa 12-13 oktober
 
Passa på att visa upp ditt företag och knyt kontakter vid årets företagsmässa som arrangeras Företagsarenan. Nytt för i år är att medlemmar möjlighet att ställa ut. Det är även ett digert föreläsningsprogram under båda dagarna. Här kan du se hela programmet

Landskrona stad kommer så klart ställa ut. Besök oss och prata om näringsliv, destinationsutveckling, stadsbyggnadsplaner, utbildning med mera.
Nu kan du nominera Årets Företagare 2018
 
Nu kan du vara med och nominera den du tycker är värd det prestigefyllda priset Årets Företagare i Landskrona! Priset delas ut
för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sin verksamhet.
Priset delas ut av organisationen Företagarna i samband med Näringslivsgalan 2019 den 30 mars. Läs mer
 
Träff med besöksnäringen
 
Den 16 oktober bjuder vi in restauranger, caféer, boendeanläggningar, transportörer, sevärdheter och upplevelser till en ny träff där vi diskuterar hur vi fortsätter bygga en attraktiv destination. Verkar du i besöksnäringen och vill delta? Maila till naringsliv@landskrona.se.
Hbg Talks en näringslivsdag för hela regionen 17 oktober
 
Årets tema är Maskinen och Människan med fokus på det som är här och nu; digitalisering, robotisering och artificiell intelligens (AI).
Läs mer
Food Talks 25 oktober
 
Hbg Talks har fått en avknoppning genom evenemanget Food Talks som har temat ”Framtidens hållbara måltid”. En heldag med inspirerande föreläsningar, workshops, möten, speed-meetings, utställare, nätverkande och mingel.

Arrangör är Food Evolution. Läs mer
Utbildning om avtal inom verkstadsindustrin 2 oktober
 
Handelskammaren kommer att genomföra en halvdagsutbildning i Landskrona den 2 oktober som handlar om hur ett avtal uppkommer, hur du väljer rätt standardvillkor för ditt företag och inte minst hur du använder dem korrekt.
Det har blivit en hel del förändringar som kan vara bra att känna till om man är verksam inom verkstadsindustin.

Läs mer