Välkommen tillbaka efter semestern!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Välkommen tillbaka!
World Trade Center Göteborg 
 
Välkommen till WTC News - World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.

Vilken sommar det har varit! Strålande sol och Göteborg har bjudit på en massa härliga evenemang, allra senast Göteborgs Kulturkalas och EuroPride. Vi hoppas att ni laddat batterierna och är redo för en fullspäckad höst. Om mindre än två veckor är det val och hösten får en riktigt spännande start. Välkomna tillbaka efter semestern!
 
Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster: RF Group AB, Planon Nordics AB, Madeinc AB, Tersus Skolsystem AB, Nanor AB, e-Avrop AB och CRC Lex Tyra UK filial.

Varmt välkomna till oss på World Trade Center Göteborg!
 
Rum för alla möten
 
Hösten gör intåg och näringslivet börjar återigen ta fart efter en lång och varm sommar. För många står teambuilding, kick off, utbildning och konferens på schemat. Har du bokat lokal för höstens möten? 

Stockholm
Som hyresgäst på WTC Göteborg får du 20% rabatt när du bokar konferens på vår anläggning precis vid Stockholms Central.

Göteborg i Göteborg 
Just nu erbjuder vi 30% rabatt på nybokningar för vår största konferenslokal Göteborg. Detta erbjudande gäller om konferensen genomförs innan årsskiftet. 

Med ambition att avgifta världen
 
Det finns många intressanta och spännande hyresgäster hos oss. Vi fick chansen att dyka ner i Explizit Environments vardag under sensommaren. Visste ni att Explizit har som ambition att avgifta världen?
Lediga kontor på WTC Göteborg
Mässans gata 10

20 KVM | 2-4 PERSONER 
 
På våning 6 finns detta kontorsrum med den härliga cityutsikten mot Skånegatan. Här sitter ni en dynamisk miljö tillsammans med 200 andra företag. På detta våningsplan hittar du även vårt populära ljusterapirum. Du inreder själv kontoret efter just ditt företags unika behov. Vi har gemensam reception, flertalet lounger, stort kök och mötesrum för olika typer av möten. Du har även tillgång till telefonrum, lekrum för barn samt dusch och vilrum.
Teatergatan 19

21 KVM | 2-4 PERSON

Välkommen till detta härliga kontorsrum med flera fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp hela dagen. Kontoret har en inbjudande utsikt mot en av Teatergatans två privata terrasser. Ni har även enkel access till mötesrum och lounger. Endast ett stenkast bort ligger Avenyn med bra förbindelser. Både på Teatergatan och Avenyn finner du ett stort utbud av populära restauranger och caféer perfekta för en affärslunch eller fika. 
I hyran ingår nyckelbricka med access 24/7, el, wifi, postlåda,bemannad reception och städning samt 28 timmars fri bokning i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum, lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.
 
Vill du veta mer?
Pia Eklund - Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
I hyran ingår nyckelbricka med access 24/7, el, wifi, postlåda och städning samt 28 timmars fri bokning i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum, lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.
 
Vill du veta mer?
Pia Eklund - Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
FÖRRÅD?
Just nu har vi tillgängliga förråd på Mässans gata & Teatergatan. Kontakta Pia Eklund om du är intresserad.
Månadens - Ambassadör

Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats. Denna månad går utmärkelsen till Lars Reinholdz Repona Väst AB. Lars är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!