Spiltan Fonder - Nyhetsbrev och erbjudande
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Augusti 2018
 
Nyhetsbrev från Spiltan Fonder
Kom igång erbjudande – Träffa oss på vår Sverige turné - Utvecklat kunderbjudande

Kom igång! Ett erbjudande för dig som vill komma igång med ett månadssparande efter sommaren. Erbjudandet gäller dig som sparar direkt hos Spiltan Fonder – missa inte det!

Träffa oss! Se var vi är under ”kommande evenemang” och i vårt kalendarium på vår hemsida. Under hösten kommer vi att resa runt och hålla föredrag hos flera lokala Aktiespararföreningar och på Privata Affärers Placeringskvällar. Passa på när vi är nära dig att träffa oss och prata fonder och sparande.

Utvecklat kunderbjudande! Under hösten kommer vi att utveckla vårt kunderbjudande till dig som sparar direkt hos oss på Spiltan Fonder. Det kommer innebära en uppdatering och förbättring för dig som kund när det gäller köp, sälj, byten och månadssparande. Dessutom kommer vi även kunna erbjuda Investeringssparkonto (ISK) för de som vill starta ett nytt sparande i våra fonder inom den sparformen. Arbetet går enligt plan tillsammans med vår nya samarbetspartner Fondab, som erbjuder just lösningar för digitaliserad fondhandel. Vi återkommer med mer information till alla direktkunder när det närmar sig och vi kommer även att gå ut med information via vår hemsida.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi finns på fonder@spiltan.se eller telefon 08-545 813 40.

Med vänliga hälsningar
Spiltan Fonder
 
Erbjudande: Kom igång med ett månadsspar efter semestern
 
Biokampanj: Kom igång med ett månadssparande!
Det är aldrig för sent att starta ett månadssparande! Vi på Spiltan Fonder är övertygande om att det bästa sparandet, speciellt när det gäller aktiefonder, är att månadsspara.

Därför har vi ett erbjudande till dig som vill komma igång med ett sparande så här efter semestern - Starta ett månadssparande på minst 300 kronor (eller höj ett befintligt med 300 kronor) så bjuder vi dig på två stycken biobiljetter! Ange kampanjkoden: "biokampanj". Sista svarsdag är 30 september.

Ta kontakt med oss på fonder@spiltan.se eller 08 - 545 813 40 så hjälper vi dig att komma igång. Det är enkelt!

Observera att erbjudandet endast gäller till och med 30 september och om du startar eller höjer ett månadssparade direkt hos Spiltan Fonder och inte via en bank, pensionsbolag eller annan distributör.
 
Träffa oss på vår Sverigeturné!

Vi reser mycket och deltar vid många sparmässor och fondkvällar runt om i Sverige. Nedan ser du hittills inbokade datum. Kika även gärna i vårt Kalendarium på vår hemsida då nya datum tillkommer löpande.

Kommande evenemang:
 
DatumOrtAktör
29 augustiKarlstad                Aktiespararna
30 augustiGöteborgAktiespararna
4 septemberSölvesborgAktiespararna
5 septemberLundAktiespararna
24 september         Växjö   Privata Affärer
8 oktoberSödertäljeAktiespararna
9 oktoberJönköpingAktiespararna
15 oktoberStockholmPrivata Affärer
16 oktoberMoraAktiespararna
17 oktoberTingsrydAktiespararna
22 oktoberUmeåPrivata Affärer
23 oktoberVästeråsAktiespararna
7 novemberBoråsAktiespararna
8 novemberNackaAktiespararna
14 novemberÖstersundAktiespararna
19 novemberGöteborgPrivata Affärer

Har du förslag på orter du tycker vi ska besöka får du gärna meddela oss på telefon 08-545 813 40
eller e-post fonder@spiltan.se.
 
 
Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Faktablad och informationsbroschyr kan beställas från Spiltan Fonder: 08-545 813 40 eller hämtas på www.spiltanfonder.se.