Skånska Möten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
September
 
Personalens favoritutflyktsmål, julbord och andra idéer tipsar våra utvalda mötesplatser om den här gången.

Vad sägs om ett populärt gårdshotell på Österlen och ett hotell med sviter mitt på golfbanan? De är nämligen våra nya medlemsanläggningar i Skånska Möten och det  känns så roligt att få arbeta med dessa fina mötesplatser.

Några andra trevliga hotell besöker vi på nästa visningsresa, eller Inspirationsdag som vi kallar dom. Den 25 september åker vi till Hässleholm, Kristianstad och Degeberga och detta vill du inte missa. Läs mer nedan.

Hösten är full av inspirerande Inspirationsdagar, möten och mässor och vi ser fram emot att ta emot många nya konferensförfrågningar från er mötesbokare runt om i landet. Vi är bäst på Skåne, så testa oss!
Ring 040-78810, mejla info@skanskamoten.se eller gör en förfrågan på vår hemsida.


 

  

  Hälsningar
  Elin & Jimmy Moritz

  
  
Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Nya mötesplatser i Skånska Möten
PGA Sweden National
Bara

Kreativa möten i härlig miljö

Hos oss på PGA Sweden National har ni möjlighet till möten i en ostörd och inspirerade omgivning. Vi erbjuder mötesplatser för 2-80 personer. Kombinera gärna ditt möte med en övernattning och/eller en golfrunda.

I samband med konferens erbjuder vi dig just nu 25% rabatt på övernattning i något av våra fina dubbelrum (inkl frukost) och 25% rabatt på greenfee på någon av våra två 18 hålsbanor. Erbjudandet gäller på bokningar som görs i september och för konferenser året ut.

bokning@pgaswedennational.se
ring 040-635 51 00.

Varmt välkommen!

Läs mer och boka PGA Sweden National
Karlaby Kro
Tommarp


En pärla på Österlen

Vackert inbäddat bland rapsfält och åkrar mitt på Österlen hittar du Karlaby Kro.

Litet, personligt och dämpat exklusivt i den lilla byn Karlaby. Hit kommer du för den goda maten, den omtänksamma personalen och den inspirerande miljön.

För den lilla gruppen som värdesätter tiden runt måltiderna lika mycket som tiden i mötesrummet. Eller den lite större som vill ha total avskildhet.

Läs mer och boka Karlaby Kro
 
Missa inte visningsresan den 25 september
Är du nyfiken på möten i norra och nordöstra Skåne?
Då får du inte missa den här chansen.

På vår kommande Inspirationsdag får du uppleva två av våra nya mötesplatser. En lyxigt inredd mötesplats mitt i Hässleholm och ett hotell med mötesrum mitt i naturen.
Dessutom återkommer vi till två populära hotell - ett historiskt slott i en vacker park och hotellet i den gamla stärkelsefabriken som har renoverat matsalen.

Hotel Statt - Cocoonmeetings -
Bykrogen - Bäckaskog Slott


Läs inbjudan och anmäl dig
 
Ses vi på mässorna?
Vi älskar att träffa er mötesbokare och prata om engagerande möten i Skåne. Besök oss på dessa mässor:

17 sept. Sveriges Bästa Näringslivsdag på Kristianstad Österlen Airport

5 okt. Meeting Live Öresund, Malmö Stadion
Boka möte med oss

Välkommen!
 
Torekov Hotell
Torekov

Naturupplevelser vid havet

Torekov Hotell, längst ute på Bjärehalvön, är den perfekta utgångspunkten för en aktiv konferens. Här spelar ni golf på sommargreener året om. Vandrar och cyklar på fantastiska leder och småvägar runtom Bjärehalvön. Har yoga, träningspass och gym både ute och inne. Ska vi avslöja vårt absoluta favoritställe för att hitta ny energi?

Se filmen
Sundsgården Konferens
Råå/Helsingborg

Välkommen på visning!

Sundsgården ligger på första parkett med panoramautsikt över Öresund. Vi vill gärna att du också ska få uppleva vilken fantastisk plats Sundsgården är! Se våra fina hotellrum, provsitta våra ljusa, ändamålsenliga konferensrum och smaka vår goda mat samtidigt som du njuter av utsikten. Därför bjuder vi på visning och lunch fredagen den 28/9 mellan 11.30 och 14.00.

Välkommen, anmäl dig här!
 
Hotel Skansen
Båstad

Möten fulla av energi


Din konferens är vår passion. Vi bjuder dig en underbar konferensanläggning, exceptionella omgivningar och superengagerad personal.

I höst vill vi särskilt tipsa om aktiviteten Bästa Mästaren, där vi efter en idé från SVT hjälper dig att bygga ditt vinnande lag.

Självklart ska ni också besöka Kallbadhuset. Uppiggande är bara förnamnet.

Läs mer om Bästa Mästaren
Moriska Paviljongen
Malmö

Julshow på Moriska Paviljongen
22 november - 15 december


Aphrodite The Burlesque Extravaganza & Moriskans julbord är vinterns godaste och mest upplyftande julupplevelse, som garanterar glädje för alla sinnen.
Vi har plats för både små och stora sällskap.
Är ni fler än 190 personer så bokar vi hela salongen bara för er.

Kontakta Marie Cleréus för offert.
marie.clereus@moriskapaviljongen.se

Sällskap mindre än 100 personer kan boka biljetter via tickster.se

Bienvenue au Spectacle!      Läs mer och boka 
 
Hotel Riviera Strand
Båstad

Strandnära möten med modern lyx

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnad miljö med havet och skogen som närmsta granne. Här har ni allt samlat i en och samma byggnad: stora och smakfullt inredda rum, luftiga konferenslokaler, mysig loungebar och restaurang med stjärnkockar. Poolhus med bastu och varma bad. För att inte tala om alla aktiviteter längs med stigarna, sandstranden och till havs.

 Läs mer och boka Riviera Strand
Örenäs Slott
Glumslöv

Julbord med Perikles alt. piano

Hösten är i antågande och det är dags att säkra sina platser på årets julbord. Den 23/11 kommer Perikles till Örenäs Slott och bjuder upp till dans i eventhallen, ett tillfälle ni inte får missa! Om ni föredrar att tillbringa kvällen på slottet, så underhåller CMC Music med pianounderhållning efter julbordet alla fredags- och lördagskvällar i perioden 23/11 – 21/12. Välkomna!

Läs mer om slottet och boka
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

Dags att boka höstens kick-off


Välkommen att boka din konferens eller ditt möte hos oss.
Prova gärna en kul och spännande aktivitet, kanske kulturhistorisk vandring i slottet? Passa också på att boka slottets populära julbord som serveras från den 30 november till den 22 december.

Kombinera gärna med övernattning och då ingår naturligtvis frukostbuffé. Boka redan nu!

Kontakta oss på tel. 0415-412 90.

Läs mer och boka Bjärsjölagårds Slott
Hotel Svea 
Simrishamn

Konferens med aktiviteter i enastående miljö vid havet !

Hotel Svea med anor från 1840-talet är Österlens största hotell med 61 rum och ligger i Simrishamn
Hotellets geografiska läge kan erbjuda kombinationer av aktiviteter och teman i miljöer man inte finner på annan ort. I höst erbjuder vi speciella kulinariska konferenspaket.
Aktiviteter, skulle mycket väl kunna vara vingård/produktion , kulturella studieutflykter eller stärkande cykelturer för att rensa sinnena
Allt utgår direkt från hotellet !

Varmt välkommen med er konferensförfrågan !
0414 -41 17 20
sylvia@hotelsvea.se

Läs mer och boka Hotel Svea