Underbara Augusti
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Underbara augusti

Rekord, rekord, rekord - både när det gäller värme, soldagar och fullbokade hotell. Juli har varit en fantastisk månad för våra medlemshotell, och värmen bara fortsätter.  

Vi på Skånska Möten är tillbaka efter semestern och är laddade för att sätta tänderna i möteshösten med allt vad det innebär - aktiviteter, högtryck på bokningar, nya möten och våra populära Inspirationsdagar.

Har du inte bokat höstens möten och kick off ännu ? Kontakta oss idag så tar vi fram offertförslag för de mötesplatser som bäst passar era behov.


Soliga hälsningar
Elin & Jimmy Moritz
Skånska Möten
 
Inspirationsdag 28 augusti
Följ med på våra populära visningsresor


Den här gången tar vi oss till nordvästra Skåne och besöker Hotel Riviera Strand, Hotell & Restaurang Hovs Hallar, Good Morning+ Helsingborg och Hotell Erikslund.
Välkommen att följa med och bli inspirerad för era kommande möten!


Målet med våra Inspirationsdagar - som vi kallar våra visningsresor - är att du som mötesbokare ska få inspiration till kommande möten, konferenser och event. Du ska även kunna knyta värdefulla kontakter med experterna i mötesbranschen.
Under en heldag visar vi upp utvalda mötesplatser i Skåne och bjuder på mat, transport, tips och idéer.


Läs inbjudan och anmäl dig idag
 
Hotell Continental du Sud
Ystad

Nordiska och kontinentala influenser i perfekt skånsk balans

Continental du Sud är konferensdestinationen som bygger vistelsen efter era behov och önskemål. I vår restaurang Brasserie du Sud tar köksmästaren vara på inspiration från hela Europa men håller alltid de skånska råvarorna närmst hjärtat.Övernattningsrummen är individuellt designade. Det oslagbara kommunikationsläget gör Continental du Sud till en destination

Läs mer och boka Hotell Continental du Sud
 
Höörs Gästgifwaregård
Höör

Upplev ett helt nytt Spa

Nu fortsätter vi utveckla den moderna gästgiverikulturen.
I höst öppnar vår nya härliga spa-anläggning, Spa Orangeri!
Boka före den 15 sep 2018 så lämnar vi 15% rabatt på våra konferenspaket med övernattning & inträde till vårt spa!
Gäller under perioden okt- dec 2018.
Uppge kod: Skånska Möten

Läs mer och boka Höörs Gästgifwaregård
Örenäs Slott 
Glumslöv

Besök vår Hamnkrog

Boka en utav konferensens måltider i vår genuina Hamnkrog! På bara några minuters gångavstånd från slottet, genom den vackra slottsparken, finner man fiskeläget Ålabodarna och dess pittoreska fiskehamn. Här har vi tagit över driften av Hamnkrogen som blir ett fantastiskt komplement till den redan så populära slottsrestaurangen. Menyn har sitt fokus på färsk fisk från sundet.

Läs mer och boka Örenäs Slott
Hotel Svea
Simrishamn

Vi kickstartar hösten med en kampanj

Kampanjen avser lunch – lunch
Del i dubbelrum med frukostbuffé
Konferenslokal under 2 dagar
2 luncher
Efter- & förmiddagskaffe
3-rättersmiddag
1155 kr ex moms / person ( ord pris 1445 kr ) Enkelrumstillägg 250 kr ex moms

Kampanjen gäller minst 10 personer fram till den 20 dec 2018, skynda att fynda och varmt välkomna

Läs mer och boka Hotel Svea
Cocoonmeetings
Degeberga

Naturligare möten!

Hemligheten till framgångsrika möten är inte mer teknisk utrustning, vildare aktiviteter eller intensiva miljöer. Om målet verkligen är kreativa resultat så finns det en nyckelingrediens som många förbiser: Naturen! Hos Cocoonmeetings har vi lagt naturen och dig i centrum för vår toppmoderna fullservicekonferensanläggning. Boka höstens gruppträff hos oss för naturligare möten!

Läs mer och boka Cocoonmeetings
 
Hotel Statt
Hässleholm

Bästa läget och nyrenoverat!

Hotel Statt Hässleholm- platsen för nästa event! Totalrenoverat med läcker atmosfär och unika aktiviteter, testa trolleriskola med Douglas Nordenbelt eller middag nere i Tykarpsgrottan. Är läge, kvalité, värdskap och god mat avgörande? Välj oss. FEEL GOOD är vårt ledord. Energigivande mat med närproducerade råvaror ger rätt förutsättningar. Därtill oförskämt fina hotellrum.

Läs mer och boka Hotel Statt