VM festen fortsätter - Glad sommar!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Glad sommar!
World Trade Center Göteborg 
 
Välkommen till WTC News - World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.

Wow vilken prestation av Sverige i matchen mot Mexico! Underbart att se engagemanget så väl på kontoret som ute på stan. Drömmen om en VM sommar likt den vi hade 94 lever i allra högsta grad. Mellan VM matcherna vill vi ha salta bad och varma sommarkvällar. Om du har planer på att arbeta några dagar i sommar så har vi öppet precis som vanlig, vi finns här för dig hela sommaren om du behöver oss. Glad sommar!
 
Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster: Repona Väst AB, Skyltgruppen Partner AB, Kitas gymnasium, Urbaser AB, Momentum Software AB, BKE Telecom AB/Techstep Sweden AB och The Morad Group.

Varmt välkomna till oss på World Trade Center Göteborg!
 
Telefonrum - på vårt vis
Under våren har vi skapat och inrett ett flertal telefonrum och telefonbås. Något våra medlemmar börjat efterfråga allt mer. Men varför bara göra ett vanligt telefonrum när du kan göra något alldeles extra och spektakulärt av det?
Ta klivet upp på en balansbräda eller sätt dig bekvämt i det krispigt vita ljusterapirummet. Behöver du något att göra under tiden du pratar? Då har vi en mönstertapet och tuschpennor där du kan färglägga efter humör. Gör telefonsamtalet till en riktig snackis.

 
Lediga kontor på WTC Göteborg
Mässans gata 10

11 KVM | 1-2 PERSONER 

I den nya renoverade delen på våning 5 finns detta kontorsrum med den hänförande utsikt mot Korsvägen och Liseberg. Här kan ditt företag känna sig som hemma. Kontorsrummet har nymålade väggar, nytt golv och ny modern kontorsbelysning. Du inreder själv kontoret efter just ditt företags unika behov. Vi har gemensam reception, flertalet lounger, stort kök och mötesrum för olika typer av möten. Du har även tillgång till telefonrum, lekrum för barn samt dusch och vilrum.
Mässans gata 10

23 KVM | 3-4 PERSON

Välkommen till detta härliga kontorsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp hela dagen. Kontoret ligger på våning 6 med enkel access till reception, mötesrum, lounger och telefonrum. Här sitter ni i en dynamisk företagsmiljö tillsammans med 200 andra företag och tillgång till hela världen genom nätverket WTCA. Vi erbjuder även goda parkeringsmöjligheter för dig och dina besökare i Focus Parkeringshus. 
I hyran ingår nyckelbricka med access 24/7, el, wifi, postlåda och städning samt 24 timmars fri bokning i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum, lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.
 
Vill du veta mer?
Pia Eklund - Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
I hyran ingår nyckelbricka med access 24/7, el, wifi, postlåda och städning samt 28 timmars fri bokning i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum, lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.
 
Vill du veta mer?
Pia Eklund - Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
Månadens - Ambassadör

Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats. Denna månad går utmärkelsen till Said Saharkhiz IBP Scadinavia AB. Said är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!