SNART HÖJER VI PRISET!
Vill du betala en lägre startavgift för Kretsloppet – ja, då är det hög tid att anmäla dig.

Till och med den 30 juni är startavgiften lägre och du deltar även i vårt stora nummerlappslotteri om du anmäler dig senast den 30 juni. Där kan snart två lyckliga personer (en tjej och en kille) få varsitt träningspaket från Macforum, till ett värde av 13 489 kr. Dessutom kan 20 personer vinna ett lejonkort för barn 4-14 år, till ett värde av 270 kr styck. Lejonkortet innebär att du kan besöka Borås Djurpark så ofta du vill under säsongen 2018.

Kretsloppet är Boråsarnas största och mest välbesökta folkfest, där du som deltagare tillhör den viktigaste ingrediensen.

Så välkommen att anmäla dig till vårt tionde lopp – och anmäl dig senast den 30 juni.

Anmälan
 
 
 
 
RABATTER!
 
Ingen har väl missat att Kretsloppet firar 10 års jubileum i år! Den 15 september gäller det, för stora som för små, Kretsloppet är för alla!
Flera nyheter har redan presenterats och fler kommer det att bli.
Förra årets nyhet, rabatter för unga, familjer och pensionärer blev väldigt uppskattat och därför fortsätter vi att hålla ett lägre pris för dem. Nedan hittar du mer info om rabatterna.

UNGDOMSRABATT

FAMILJERABATT

PENSIONÄRSRABATT
 
EVENT MED KRETSLOPPET 2018!
 
Under våren har Kretsloppet anordnat ett flertal event för både sponsorer och deltagare. En av löparkvällarna genomfördes på Fotriktigt istället för på traditionella Ryavallen med bl.a produktpresentation, testning av skor från On, tips och råd, och svalkande must från Herrrljunga musteri. Kvällen avslutades med intervaller på Bodavallen.
 
Den 31 maj var det Borås Bil som tog över stafettpinnen och bjöd in till träff med självaste mästerkocken Tareq Taylor. Tareq bjöd bland annat på så kallad ”pick-me-up shot” med massa nyttigheter, en kryddtävling där signerade kockböcker av Tareq fanns att vinna.
 
9 juni var det Macforums tur att bjuda in till event i butiken på Stora Brogatan. Mårten Nylén kom till stan och berättade bland annat om hur man enkelt kan använda iwatch i vardagsträningen. Han svarade också allmänt på besökarnas frågor om vardagsträning och hur man kan komma igång.

Tack alla ni som besökte oss på vårens event!

 
Play movie
 
SPRING AV EN ANLEDNING...
 
Kretsloppet håller i sin tradition om att varje år vara med och stödja organisationer som gör en insats för utsatta grupper, sjuka och andra behövande i världen eller lokalt. Inför Kretsloppet 2018 har vi valt att stödja den lokala cancerfonden i Borås samt WWF och arbetet kring att rädda världens hav.

Hur kan du bidra?
Vid anmälan väljer du vilken av organisationerna du vill stödja och hur mycket du vill bidra med. Tack för att du gör skillnad!

Läs mer
 
 
 
ANMÄL DIG SENAST 30 JUNI!
– Vinn en iPhone 8, Beats X och Apple Watch Series 3

En tävlande i respektive herr- och damklass (5/10 km löpning eller 5 km stavgång/gång) har nu chansen att vinna varsitt träningspaket från Apple,
värde 13 489 kr (
ev. vinstskatt betalas av vinnaren). Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen. Vinnarna presenteras den 4 juli på Kretsloppets hemsida samt senare i Macforums digitala kanaler.
 
 
 
 
 
 
 
 
KRETSLOPPETS LÖPCOACH...
 
Play movie
Erik Wickström springer i träskor och tipsar om ett semesterpass...
 
 
 
 
 
FÖLJ KRETSLOPPET
 
Facebook: facebook.com/kretsloppetiboras
Instagram: @kretsloppet #kretsloppet