Sommarbrev

Ännu en termin på KLTK är över och barnen har ett härligt sommarlov att blicka fram emot. Under slutet på terminen var det verkligen full fart med olika läger både med nationell och internationell prägel. Vi fick en trevlig terminsavslutning då många juniorer dök upp i sommarsolen.
Här kommer lite info kring sommaren och inför höstterminens start. Som alltid finns viktig information samt datum att finna på vår hemsida.

 
Sommaraktiviteter

På KLTK är det sommarläger som gäller, första lägret är redan avklarat och det är full fart hela dagarna.
För tävlingsjuniorerna pågår nu Båstadtennis där det kämpas mot resten av svenska eliten. Under sommaren är det även tävlingsläger med stöd av vår huvudsponsor GOTSKA både i Ystad och Norrköping. I slutet på sommaren är det sedan JSM-läger som följs av JSM i Norrköping.
Spelarna i Grundskolan har fått inspirerande sommartips från coach René samt en sommarbingo med härliga utmaningar.
Sommaren är tiden på året då spelarna har störst chans att utvecklas då man kan spela tennis och vara aktiv hur mycket som helst.

 
Terminsstart

Den 27:e augusti inleds höstterminen och som alltid inleder vi terminen med Junior-KM
 
Nya arbetskamrater

Vi tränare har fått nya arbetskamrater och några av oss nya arbetsuppgifter.

Aftab Baig tar över rollen som chefstränare. Undertecknad kommer jobba vidare på KLTK med klubbens elitprojekt, Academy of KLTK, samt med vidareutbildning av vårt tränarteam.

Rickard Billing, som varit sportchef för verksamheten, blir ny chefstränare för Academy of KLTK. Klubbens generalsekreterare övertar de administrativa och strukturella frågor som Rickard Billing tidigare hade i sin roll som sportchef.

Slutligen hälsar vi nya tränarkrafter välkomna. Olivia Svensson, John Björksund, Christian Hjertquist samt Gordan Divljak.

Glöm inte ta en glass mellan träningspassen!

Soliga tennishälsningar
Magnus Ennerberg