I Veckans Vykort hejar vi fram fotbollssverige och gläds med alla glada studenter!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
15 juni 2018
Härliga fredag!
 
Efter många veckor av strålande sol och underbar sommarvärme, så är det faktiskt skönt med några droppar från ovan. Det är dessutom som medicin för våra torra marker. I dessa skolavslutningstider ser vi glada studenter och sommarlovslängtande barn vart man än går. Jag minns min egen studentdag som en av de bästa av dagar. Samma dag förlovade jag mig nämligen med min Johhny. Hurra för oss som firar 30-årig förlovningsdag i år!!

Så till lite jobbsnack...
På Eventmarket är trafiken hög som bara den. Sökportalens kontor är utflyttat till stugan vid lilla sjön där vi nu sitter och skapar mailutskick, accessar förfrågningar och ringer härliga medlemmar. Besökartopparna på sajten ligger på underhållning och uthyrning tätt följt av festlokaler och aktiviteter. Man märker att det kalasas ute i vårt avlånga land. Kan nästan gissa att en och annan fotbollsfest arrangeras för fulla muggar...

Välkommen in till sökportalen Eventmarket!
 
På Eventmarket.se hittar du Sveriges 1000 främsta event-, mötes- & upplevelseleverantörer. Perfekt för dig som planerar en liten eller stor fest. En konferens. Kick-off. Mässa. Familjedag. Festival. Eller kanske aktiviteter. På Eventmarket.se hittar du ett rikstäckande utbud. Alltid direktkontakter. Inga provisioner!
 
Och som inte detta vore nog!
Eventmarket.se/biljett hittar du även mängder med bokningsbara biljetter till nöjen, shower och föreställningar...

» Musik & Konserter
» Föreställningar
» Sportevenemang
och mycket mer....
 
Eventmarket är en gratis söktjänst med 20 år på nacken (längre än självaste Google)
Sajten finansieras av fasta medlemsavgifter för alla som är sökbara i sökportalen. Men är gratis för alla som använder söktjänsten :)
» Läs mer om vad medlemskap innebär!
BACKSTAGE

En liten påminnelse till alla medlemmar. Glöm inte att hålla koll på Öppna Förfrågningar i Backstage. Just nu söker man bl.a. efter underhållning samt uthyrning av teknik och partytält...
AVRUNDNINGSVIS

Vi vill önska dig en härlig fortsättning på dagen och en alldeles strålande helg.

Kram Jennie Sterner, VD, Eventmarket.se
 
Eventmarkets mailutskick!
Anledningen till att just du får våra Eventmarket-mail är för att du är medlem eller att du registrerat dig för att få information från oss, nyttjat våra tjänster, träffat oss på någon mässa eller att du på annat sätt visat ditt intresse. Önskar du avregistrera dig så använd länken längst ner i mailet.
Väl mött hälsar vi på Eventmarket!