Nya cykel-erbjudanden
– och snart ny webbshop!
 
Äntligen har vi glädjen att kunna presentera bra rabatter på cyklar för VGR-anställda. Ny samarbetspartner och cykelleverantör är Intersport som dessutom kommer att erbjuda VGR-rabatt på aktuella produkter inom löpning, simning och längdskidor. Webbshopen öppnar 11 juni med erbjudanden på cyklar och tillbehör.

Se några smakprov på cykelpaket här och läs mer om Intersport längre ner i nyhetsbrevet. Mer information om hur du handlar med VGR-rabatt i den nya webbshopen kommer i nyhetsbrev och på vgrbalans.se i början av nästa vecka!


 
Välkommen till INTERSPORT

På Intersport älskar vi alla typer av träning. I den bästa av världar känner du knappt av att du tränar förrän du märker resultaten. Så är det verkligen med vardagsmotion, oavsett vad du gör. Kanske kan du i perioder stå upp vid skrivbordet, ta en lunchpromenad med kollegan eller ta cykeln istället för bilen. För att göra vardagsträningen smidig och lättillgänglig är rätt utrustning en förutsättning.

På Intersport vill vi göra vardagsträningen enkel. Därför hittar du allt du behöver hos oss, Världens största sportkedja, både i butik och online. När Västra Götalandsregionen och Intersport ingår samarbete är det du som blir den stora vinnaren. Du får unika erbjudande och riktigt bra priser på delar av vårt cykel, sko-, sim- och längdskidsortiment. Du har dessutom tillgång till hela vårt övriga utbud för att komplettera efter dina behov. Känn skillnaden, märk resultaten och må bättre med mer vardagsmotion!

Först ut bland VGR`s fyra kategorier lanserar vi cykelsidan, inom kort kommer vi även erbjuda ett sko-, sim- och längdskidsortiment.
När du köper din cykel på Intersport får du, förutom det rabatterade priset, den levererad direkt hem till dig. Den är dessutom färdigmonterad och skulle du behöva hjälp med inställningar eller service på din cykel har vi experter i flera av våra butiker. I listan nedan kan du se samtliga butiker i Västra Götalandsregionen med cykelservice.

Intersportbutiker med cykelservice
•    Göteborg - Högsbo MEGASTORE 421
•    Kungsbacka Maxi
•    Trollhättan Överby
•    Uddevalla Torp
•    Strömstad City
•    Mariestad

Från februari-mars 2019 kommer vi även sälja och serva cyklar i följande butiker:
•    Borås Knallerian
•    Skövde Stallsiken  

Ny webbshop med cykelerbjudanden 11 juni
Smidigheten i trafiken till- och från jobbet, friskheten en tidig morgon eller den gratis vardagsmotionen. Det är bara tre av anledningarna att börja cykla mer. De miljövänliga effekterna och de positiva känslorna i kroppen är bara en bonus. Som VGR-anställd får du köpa delar av vårt cykelutbud till riktigt rabatterat pris. Dessutom har vi satt ihop ett förmånligt paket med hjälm, lås, lampor, väst och försäkring för att göra din cykeltur så säker och praktisk som möjligt.


Cykelerbjudanden som är med i detta brev kan från 11 juni endast köpas via den nya webbshopen eller på Intersport’s hemsida. Gäller ej i butik!


Med vänliga hälsningar,
INTERSPORT i samarbete med Västra Götalandsregionen

Vid eventuella frågor kring samarbetet vänligen kontakta Lennart Blank  
lennart.blank@vgregion.se
 
 
 
• All information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår
• aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter
• friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen