Nu finns presentationer från seminarierna på webben!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Tack för i år - nästa gång ses vi i Västerås 21 - 23 maj 2019
 
Ett stort tack till alla er som tillsammans gjorde Offentliga Rummet till en fantastisk mötesplats och arena för den digitala utvecklingen i offentliga Sverige! Tack för all kunskap och alla erfarenheter ni generöst delade med er av, och för att ni därmed bidrar till att vi kan ta nya kliv för en smartare välfärd!

Vi ses i Västerås 21-23 maj nästa år!

Hälsningar
Projektgruppen för Offentliga Rummet
 
Play movie
Jörgen Sandström, digitaliseringsdirektör Västerås Stad
Presentationer från seminarierna på webben!
 

Här hittar du de presentationer som föreläsarna valt att dela med sig av:

Presentationer från Offentliga Rummet 2018
 
Vinnare Guldlänken 2018: Anmäl Hinder - Göteborgs Stad
 

Juryns motivering: 

"För att genom appen Anmäl hinder erbjuda invånarna ett nytt sätt att utveckla och medskapa staden som tillgänglig för alla, med tydlig evidens för att en väl utformad digital lösning driver ökad delaktighet och intresse för att bidra i detta, samt för att ha skapat goda förutsättningar för spridning genom att ha valt att utveckla appen i öppen källkod har Göteborgs stad utsetts till finalist i Guldlänken 2018."Finalister Guldlänken 2018
 
Det här är Offentliga rummet
 
Offentliga Rummet är en mötesplats för verksamhetsutvecklare, kommunikatörer, webbredaktörer, it-specialister, förtroendevalda och chefer. Genom Offentliga Rummet finns stora möjligheter att både nätverka, hämta hem nya kunskaper och metoder och inte minst att själv bidra till en nödvändig utveckling av välfärden.

Följ oss på sociala medier:

Facebook

Twitter