Vikten av goda relationer

Det är oerhört roligt att konstatera att vi har så nöjda kunder. Årets undersökning ger oss ett Nöjd Kund Index på NKI 83, vilket är det högsta vi uppnått någonsin. Det är extra glädjande med tanke på det omfattande förändringsarbete som genomförts internt, för att möta era och marknadens nya krav på kompetens och flexibilitet.
Tack för ert förtroende!

Konsumtionsmönster och köpbeteenden förändras i rasande takt och vi kan konstatera att krav på tillgänglighet ökar i både den privata och offentliga världen och i samtliga kanaler; telefon, e-post, chatt och sociala medier. Den tekniska utvecklingen och digitaliseringen möjliggör för oss att på ett mer effektivt sätt stötta våra kunder och arbeta direkt i deras verksamhetssystem. Ett flertal undersökningar visar att slaget om kunden och vården av varumärket är bemötandet i kundtjänstdialogen. Därför kan vårt bidrag till ert kundtjänstarbete ha stark betydelse för er kommersiella utveckling.
Att som organisation försöka hantera tillgänglighet när kunden själv har tid, eller vid tillfälliga ”toppar”, blir ofta både ineffektivt och kostsamt. Läs nedan om hur vi löste det för vår referenskund Blomsterlandet.

Spännande är också vårt nya partnersamarbete med Sveriges största e-handelsplattform Jetshop, som är en ledande aktör inom digital handel. Tillsammans kan vi bidraga till att utveckla service och tillgänglighet även för våra digitala butiker.

Utvecklingen går framåt även inom andra områden. I dammet av omställningen från PUL till GDPR kan man konstatera att detta säkerligen för många även varit en mycket nyttig exercis. Jag misstänker att när krutröken lägger sig är det många IT-chefer som jublar över frilagt datautrymme på våra servrar när man rensat bort all ”bra-att-ha”-data.

Med dessa ord vill jag passa på att önska alla våra kunder en riktigt skön sommar!

Mats Winge
Försäljningschef

 
 

Kalix Tele24 och Jetshop vill utveckla e-handlarnas kundtjänst

Kundtjänstföretaget Kalix Tele24 har nu blivit partner till Sveriges största e-handelsplattform Jetshop. Tanken är att underlätta för e-handlare att utveckla och förädla kundtjänstens kvalitet och tillgänglighet. Läs mer här .