Över 1000 deltagare från kommuner, landsting, företag och myndigheter kommer - kommer du?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Rekordmånga anmälda - över 1000 deltagare!
 
Nu är det äntligen dags att packa väskan och åka till Göteborg. I år har vi rekordmånga anmälda deltagare från kommuner, landsting, företag och myndigheter, så det finns möjlighet till ännu fler spännande möten än vanligt. Det blir många intressanta seminarier och inspirerande utställare att se fram emot under konferensen, så kom utvilad!


Vi ses i Göteborg 23-25 maj!

Hälsningar
Projektgruppen för Offentliga Rummet
 
 
Praktisk information till dig som ska till Göteborg
 
Konferensen äger rum på Gothia Towers, Svenska mässan. Ingång Entré 8, Mässans gata 8 (ligger mot Scandinavium). Du har fått ett välkomstmail av Offentliga Rummet 2018. I det finns din bekräftelse som innehåller streckkoden för din namnskylt. Denna bekräftelse behöver du ta med dig till konferensen – digitalt eller utskriven på papper.

Mer praktisk information om konferensen hittar du här
 
Ladda ner mobilappen för konferensen!
 
Appen är till som ett verktyg för dig som besöker Offentliga Rummet 2018 i Göteborg. Med hjälp av appen kan du bygga ditt eget program, svara på enkätfrågor, ta del av eventuella ändringar samt mycket mer. Dessutom är det här du röstar på vinnare av Guldlänken!

Appen finns att ladda ner på både App store och Google Play.


Här finns länkar för att ladda ner mobilappen
 
Finalister till Guldlänken 2018 - var med och rösta fram vinnaren på plats!
 

Kom ihåg att ladda ner appen så att du kan vara med och rösta på vinnaren. Mer om Guldlänken
Finalist: Barnsam, Karlskrona kommun
 

Juryns motivering:

"För att ha drivit förändring i en traditionstyngd sektor, så att man med hjälp av digitalisering och i innovationsdrivande samverkan med näringslivet skapat nya och nyttiga förutsättningar för relationen med en utsatt grupp, har BarnSam utsetts till finalist i Guldlänken 2018."Finalister Guldlänken 2018
Finalist: Anmäl Hinder, Göteborgs Stad
 

Juryns motivering: 

"För att genom appen Anmäl hinder erbjuda invånarna ett nytt sätt att utveckla och medskapa staden som tillgänglig för alla, med tydlig evidens för att en väl utformad digital lösning driver ökad delaktighet och intresse för att bidra i detta, samt för att ha skapat goda förutsättningar för spridning genom att ha valt att utveckla appen i öppen källkod har Göteborgs stad utsetts till finalist i Guldlänken 2018."Finalister Guldlänken 2018
Finalist kommunalförbundet Sydarkivera
 

Juryns motivering:

"För att genom samverkan och ett tydligt fokus på användarnas behov av kunskap och kompetens ha skapat en ny form av infrastruktur inom ett område där digitaliseringen medför såväl stora möjligheter som utmaningar, och med nytta för och efterfrågan från många har kommunalförbundet Sydarkivera utsetts till finalist i Guldlänken 2018."

Finalister Guldlänken 2018
 
Möt våra utställare!
 
Vi tror att både deltagare och utställare har mycket att lära av varandra och vi vill genom dialog och interaktion skapa mötesplatser som kan inspirera till en modern, samverkande och innovativ offentlig sektor genom digitalisering.

På våra mötesplatser i H-hallen och Kongressfoajén hittar du över 25 utställare som ger både inspiration och information. I H-hallen har vi även en liten scen där vi får kortare presentationer under lunch- och fikapaus.
 
Läs mer om våra utställare
 
Det här är Offentliga rummet
 
Offentliga Rummet är en mötesplats för flera hundra verksamhetsutvecklare, kommunikatörer, webbredaktörer, it-specialister, förtroendevalda och chefer. Genom Offentliga Rummet finns stora möjligheter att både nätverka, hämta hem nya kunskaper och metoder och inte minst att själv bidra till en nödvändig utveckling av välfärden.

Följ oss på sociala medier:

Facebook

Twitter