Nu har sommaren kommit till Landskrona och vi kan se fram emot mängder av evenemang framöver, inte minst SM-veckan som är årets stora happening. Läs mer om evenemangen, möjligheten för unga att driva eget sommarlovsföretag och fördjupa dig i Svenskt Näringslivs resultat i mätningen Lokalt företagsklimat.


 
Fortsatt uppåt för företagsklimatet i Landskrona
 
Nu har resultatet kommit från Svenskt Näringslivs mätning Lokalt företagsklimat och Landskrona visar återigen en förbättring. Vi fortsätter vårt arbete med att ge er alla så bra service och goda förutsättningar som möjligt.

Här kan du själv gå in och titta på detaljerna
Idrottsfest 2-8 juli
Landskrona och Helsingborg är värdstäder för SM-veckan 2018. En vecka där idrotten står i fokus och som inleds med ett base jump från vattentornet i Landskrona och en stafett från söder till norr med 30 av de 55 deltagande idrotterna. SM-veckan är fylld med tävlingar, prova-på aktiviteter och seminarier för alla.

Läs mer
 
Fler evenemangstips hittar du här
Bättre service till er företagare
 
Om du ska starta ett företag, förändra en verksamhet eller kanske genomföra ett evenemang är det ofta flera myndigheter inblandade och många tillstånd som ska hanteras. Nu kan du träffa alla berörda handläggare på en och samma gång på ett lotsmöte.

Läs mer om hur det fungerar här
Kompetensutveckling för anställda i företag i Landskrona
 
Tillväxt Landskrona kommer under försommaren ansöka om finansiering för ett projekt gällande kompetensutveckling och strategisk kompetensförsörjning hos företagen i staden.

Intresserad? Läs mer om projektet här och fyll i avsiktsförklaring för medverkan omgående - idag den 16 maj är sista anmälningsdagen!
 
 
Starta eget på sommarlovet
 
För tredje året i rad erbjuder Landskrona stad ungdomar mellan 16 och 19 år möjligheten att bli sommarlovsentreprenörer. Med hjälp av inspiration, workshops och coaching av riktiga entreprenörer får alla deltagare utveckla affärsidéer som man sedan förverkligar under sommarlovet och på så sätt tjänar sina egna pengar.

UngDrive kallas konceptet som genomförs med stöd från Region Skåne och Sparbankstiftelsen.
Vi vill gärna besöka dig och ditt företag
 
Hur har ni det på ert företag och vilka möjligheter och hinder finns för er utveckling? Vi vill gärna besöka er för att lära oss mer om er verksamhet och prata allmänt om Landskrona.

Vill du att vi ska titta förbi eller vill du träffa oss på stadshuset över en kopp kaffe? Skicka ett mail till naringsliv@landskrona.se.