Pease - Bra mat från ärtan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Pease bra mat från ärtan
Nytt veganskt protein från ärtan!
 
Nu introducerar vi PEASE! En helt ny vegansk råvara gjord på protein från ärter. PEASE är lätt att smaksätta och passar lika bra i burgare och bowls, som i lasagne och tex mex. Dessutom är det en klimatsmart produkt med lågt utsläpp av CO2. PEASE är för alla som vill äta gott och göra gott.
 
Spännande variation
 
PEASE är ett perfekt protein som bas i grön matlagning och finns i tre varianter: Färs, Strimlor och Pulled med Chili & Vitlök.
färs pease
strimlor pease
pulled pease

Dagens och kvällens meny
 
Med PEASE kan du enkelt variera dina menyer och det funkar lika bra till lunchrätter som till kvällsmåltider. Kolla in några av alla goda receptmöjligheter med PEASE.
pulled pease burgerpeasetoppade bruschettaswok med pease och risnudlar
mustig peasegrytapeasegratäng
Variation för stora och små!
 
Oavsett om du lagar all mat från grunden, eller lagar snabbt erbjuder vårt gröna kök en rolig, varierad och klimatsmart meny till gäster i alla åldrar.
 
pulled pease i pitabröd
Pulled PEASE i pitabröd
 
Om du är ute efter en smakrik upplevelse kan vi tipsa om Pulled PEASE. En perfekt balans mellan chili och vitlök som får smaklökarna att dansa av lycka. Passar utmärkt i pitabröd med krispig sallat.
 
Pimpa burgaren
 
Hamburgare har oändliga möjligheter. PEASE Pulled, eller Strimlor är perfekta som bas i moderna vegetariska burgare.

VISA MIG ERA GODA RECEPT NU!
pimpa pease burgaren

Du vet väl att du kan beställa material och få det hemskickat? Matplaneringskalender, receptsamlingar och broschyrer - allt detta och lite till. Har du en fråga eller fundering?
Vi finns till hands när du behöver hjälp.