Nyhetsbrev augusti. Viktig info om kunder i offentlig sektor, Pyramidkurser, Transportkoppling och ännu ett utmärkt tips&trix för Pyramid.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Hoppas ni haft en trevlig semester!
 
Vi hoppas att ni haft det bra med många tillfällen till skön avkoppling denna fantastiska sommar. Nu börjar de flesta verksamheter komma igång men förhoppningsvis finns det kvar tillfälle att njuta av ljumma sensommarkvällar och helger. 

Ett bra sätt att komma igång efter semestern kan vara att uppdatera dina Pyramidkunskaper genom att gå någon av våra kurser i Pyramid.
Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.

Eller varför inte ett Tips & Trix-maraton? Här finns massor av instruktionsvideos för kunskapstörstande Pyramidanvändare.

För dig med kunder i offentlig sektor
 
Om knappt åtta månader är det lag på att alla inköp i offentlig sektor skall faktureras med elektronisk faktura. Som väntat antog Riksdagen strax innan sommaren lagförslaget som regeringen hade lagt fram.
Nu gäller det att snabbt anpassa sig till det här kravet.

Med Pyramid och InExchange uppfyller ni det förestående lagkravet redan nu. InExchange hanterar och konverterar 100 000-tals affärsdokument dagligen. Till exempel elektroniska fakturor. Det är företagets kärnverksamhet. De är branschledande inom det här området och driver InExchange Network som är Nordens största affärsnätverk. Med InExchange som trygg handhavare av ert fakturaflöde behöver ni inte brottas med olika filformat eller känna oro över nya lagstadgade villkor.

Fakturahanteringen kan helt enkelt inte bli bekvämare.
– Ni låter oss göra det vi är bäst på – och får tid över till det som ni är bäst på, konstaterar Johan Lindblad, vår Partner Account Manager på InExchange.

Oavsett om ni redan har InExchange eller ej vill vi att ni kontaktar oss så att vi löpande kan informera er om vad som behöver göras.
Klicka här för att kontakta oss: info@krsystem.se

---
På bilden: Malin Danielsson och Johan Lindblad, InExchange.
InExchange: Så här förbereder ni er för lagkravet.

Investera i modulen TA-koppling för smidig kontroll över transportdatan
 
Standardmodulen TA-koppling kopplar Pyramid till marknadens modernaste molnsystem för transportadministration.

Fördel med Logtrade integrerat med Pyramid är att det krävs mindre hantering, sparar tid, ger bra överblick och spårbarhet över transportdatan. Du kan välja, beställa och spåra transporter i realtid direkt från Pyramid.

Läs mer på vår hemsida eller kontakta någon av våra säljare för mer information kring integration med Logtrade eller integration med Unifaun/Pacsoft, Edicom, Edisoft.

Höstens kurser i Pyramid
 
Glöm inte bort att uppdatera dina Pyramidkunskaper. Det finns kurser för allas smaker.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om vad de olika kurserna innehåller.

"Pyramid är flexibelt och går att växa i"
 
Ermin Huremović – IT Chef på Speed Group

Speed startades år 2004 och strax efter införde de affärssystemet Pyramid i sin verksamhet. De ville ha ett affärssystem att växa i och som täcker deras behov i expansion. Speed består nu av sju bolag med olika verksamheter som Pyramid stödjer. Speed erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, produktion, utbildning, logistik och lagerhållning.

Ermin berättar att han tycker Pyramid är användarvänligt och att det finns en bredd i dess funktionalitet.

”Pyramid är flexibelt och det går enkelt att ändra eller nyttja fler funktioner när verksamheten och processerna förändras” - säger Ermin.

Företagsfakta
Speed startades 2004 och är sedan tidigare etablerade i Borås och Göteborg. Från och med september 2012 finns Speed även i Halland med kontor i Varberg. Speed har idag ca 900 anställda. Bolagen Speed Competence och Speed Professionals är båda auktoriserade bemanningsföretag.
www.speedgroup.se
 

 
Månadens Pyramidtips - Bekräfta inköp med delleveranser
 
Play movie