Månaden som är fylld av sol och bad. Vi påminner om växelns öppettider, kurser i höst samt välkomnar en ny kundreferens.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Äntligen SOMMAR!!!
 
Vi hoppas att många av er kommer ha en riktigt skön sommar och njuta av semester och ledighet!

Under sommaren är många av oss på KR System lediga. Har du svårt att få tag på rätt person? Ring då vår telefonväxel så ser vi till att du får hjälp av de som är i tjänst eller bokar in "din favorit" till han/hon är tillbaka igen.

Växelnummer: 010-130 19 00

Växeln är öppen vardagar från 08.15 – 16.30 med undantag vecka 28-32 då växelns öppettider är från 09.00 - 15.00.

Butikssupport/ Assistans online når du med KR Systems supportnummer och supporten är öppen och bemannad precis som vanligt, vardagar 08:30 – 19:00 och helger 10:00 – 16:00.

Pax för att sköta säkerhetskopieringen i sommar
 
Enkelt och säkert på en gång. Kan det bli bättre?
Det är inte bara i semestertider som det kan vara krångligt med backuprutiner - men det går att göra det enkelt. KR Systems online-backup säkerhetskopierar automatiskt data ut ur era lokaler och det går snabbt eftersom endast förändrad data behöver skickas. Tack vare versionshanteringen går det dessutom att spara flera versioner av filer och att återställa data från långt bak i tiden.

Sammanfattningsvis:
Hög säkerhet, tidsbesparande, kostnadseffektivt (du slipper köpa bandstation och band), och flexibelt. Onlinebackup går att köpa både till servrar och arbetsplatser. Pris för 100GB data är 500kr/månad. Som tillval erbjuder vi Disaster Recovery-tjänst där vi har en standby server som vid driftstopp kan startas inom ca 4h i vår miljö.
läs mer...

För frågor angående backup online, kontakta Anders Ramstedt på tel 010-130 19 06

Nu är höstens kurser i Pyramid spikade!
 
Vill du lära dig mer om Pyramid och dess möjligheter? Boka en kurs hos oss här på KR System, eller varför inte på distans? 

Kurserna är både för nybörjare och erfarna pyramidanvändare. Det finns alltid något nytt att lära sig!

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om vad kurserna innehåller.

 
Enkelt och flexibelt med bra support
 
Andreas Bohlin - Ekonomichef på REC Indovent
REC utvecklar, producerar och säljer kundanpassade ventilationssystem och komponenter för ett hållbart inneklimat. Företagets flaggskepp är det högeffektiva FTX-aggregatet Temovex som också installerades i Sveriges första passivhusområde. Idag är deras främsta mål att vara ett självklart ventilationsval i framtidens hus. REC har också ett stort utbud av ventilationskomponenter samt järnvägsmaterial och stål för verkstadsindustrin.

Med ca 40 anställda och ca 100 mkr i omsättning krävs ett brett affärssystem som kan axla alla områden och avdelningar så som tillverkning, service, order/lager/inköp och redovisning. REC har haft Pyramid i över 10 år nu och är väldigt nöjda. Andreas berättar att Pyramid har all den funktionalitet dem behöver och om det är någon funktion som behöver skruvas lite på är KR System där och hjälper dem att anpassa systemet efter deras behov.

”Systemet är enkelt och användarvänligt och vi är väldigt nöjda med den support vi får av KR System”, säger Andreas.
 
 
 

Månadens Pyramidtips - Sök smartare med filter i listkontroller och studios
 
Play movie

Eftersom du förekommer i vårt ordersystem och/eller finns noterad som användare av Pyramid Business Studio ingår du också i de listor vi använder för att skicka nyhetsbrev med kostnadsfri information och tips om hur du kan använda våra produkter på bästa sätt.

Dessa nyhetsbrev skickas ut via e-post, till angiven e-postadress, med oregelbundna mellanrum – normalt sett ca var fjärde vecka.

Du hittar mer djupgående information kring våra rutiner för informationsinsamling och hanteringen av dina personuppgifter, i vår integritetspolicy på www.krsystem.se.

I varje informativt nyhetsbrev från KR System finns information om hur du enkelt kan avregistrera dig från framtida nyhetsbrev.

Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om just dig, eller vill du att vi raderar alla personuppgifter rörande dig/ditt företag, kontakta då KR System på administration@krsystem.se