Varsågod, här kommer Veckans Vykort från Eventmarket som skvallrar om nya medlemmar och gnistrande kyla...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
16 mars 2018
Härliga fredag!
 
Solen skiner och det spritter vårkänslor i hela kroppen. Det är bara ett dilemma. Det är minus 10 grader ute. Burr. Jag har fått vrida på värmen ytterligare på elementet här nere vid fötterna, för att tina upp labbarna. Trots detta kan det hända att jag går ut en sväng på lunchen med lite brödsmulor till änderna som hurtigt simmar i ån här utanför. Vuxenpoäng på det!! Haha :)

Livet i sökportalen Eventmarket leker. Det skapas affärskontakter i strid ström och 3 nya medlemmar har anslutit i veckan.

Varmt välkomna säger vi vill:
» Talarförmedlingen Profile Agency
» Partybandet Andy & Walpen
» Teknik- och nöjesfirman Hammarö Ljud

Längre ner i mailet finner du även mitt recept på galet goda Mandelbågar.


Låt oss får presentera våra senast tillkomna medlemmar. Knyt kontakter vet'ja!
Profile Agency / Agentur & Talarförmedling
Profile Agency - Talarförmedling / Agentur som bokar bl.a. föreläsaren Per Holknekt, Andreas Carlsson & Fabian Bolin... samt magikern Caroline Ravn...
Andy & Walpen Partyband
Partybandet Andy & Walpen är ett litet band men som levererar ett stort sound. Spelar härliga kända partylåtar från förr till idag...
Hammarö Ljud | Ljud, Ljus, Bild, Nöje
Hos Hammarö Ljud i Karlstad kan du hyra in ljud, ljus och bildteknik för scen, events och konferens. Samt boka artister och underhållning...
 
Skall du arrangera en mindre fest, större event, konferens, mässa eller annat möte? Eventmarket är sökportalen med utbudet och direktkontakterna. Gratis söktjänst - Inga provisioner. Varmt välkomna!
VECKANS RECEPT

Har någon undgått att jag älskar att baka? Dessa Mandelbågar är riktigt goda och är dessutom glutenfria. De är lättbakade och ser ut att vara köpta på finaste kondiset. Vad kan man mer önska?

Varsågod!
» Här får du recept på mina Mandelbågar
Här hittar du mängder med nöjesbiljetter, shower och föreställningar...
» Till Biljetter
 
Eventmarket är en gratis söktjänst - alltid direktkontakter - inga provisioner!
Sajten finasieras av fasta medlemsavgifter för alla som är sökbara i sökportalen.
Vill Ni också vara sökbara här...

AVRUNDNINGSVIS

Vi vill önska dig en härlig fortsättning på dagen och en alldeles strålande helg. För egen del blir det vinterprommenad och förhoppningsvis lite korvgrillning ute vid sjön.

Kram Jennie Sterner, VD, Eventmarket.se