Landskronas företag hyllades vid Näringslivsgala
 
Den 17 mars gick Landskrona Näringslivsgala av stapeln på Örenäs slott. Det blev en alldeles speciell kväll fylld av god mat, underhållning, prisutdelning och fullt fokus på Landskronas framgångsrika företagare.

Här är vinnarna i de olika kategorierna
 
Årets Rookie:
Niels Mouritzen, Camp Ven

Årets dragare i stadskärnan:
Skumpa & Spaljé

Årets Jobbskapare:
Internationella Engelska Skolan

Årets Hederspris:
Ohlssons i Landskrona

Årets Arbetsgivare:
Alfdex

Årets Företagare:
Landskrona Smådjursklinik
LA Business - ett nytt magasin
 
Nu är första numret ute av det nya Magasinet LA Business. Magasinet som har tagits fram i samarbete med Landskrona stad skickas i dagarna ut till företagen i Landskrona. Om ni inte får ett exemplar på din arbetsplats inom kort eller om ni vill ha fler - kontakta oss så skickar vi gärna.

Maila oss på naringsliv@landskrona.se

Läs LA Business digitalt och sprid gärna!
Seminarium om offentlig upphandling 24 april
 
Landskrona stad upphandlar årligen varor, tjänster och entreprenader för närmare 1 miljard kronor. Vi vill gärna att våra lokala företag deltar i upphandlingarna och bjuder därför in till en informationsrik förmiddag där vi berättar om vad offentlig upphandling innebär och ger dig tips på hur du kan göra bra affärer med Landskrona stad.

Se programmet och anmäl dig här
Rekordmånga nya företag 2017
 
Under 2017 startade 252 nya företag i Landskrona vilket är det högsta antalet sedan man började med mätningarna för cirka 20 år sedan. Det är främst småföretag som startas med en stor spridning mellan olika branscher.

Något som sticker ut är att Landskrona får allt fler företag inom de kunskapsintensiva tjänstenäringarna. Ett av dessa är "Din Ekonomi i Skåne" som Nedal Shnene driver på Linc i Landskrona (bild).
Madamilen sålde slut direkt
 
Madamilen är en kulinarisk cykeltur med tio smakstopp på utvalda restauranger, caféer samt delikatess- och matbutiker i och runt Landskrona. För dig som inte hann få en biljett kommer det en ny chans i september då det bjuds på nya kulinariska upplevelser, denna gång på Ven. Håll utkik efter datum.
 
Frukostseminarium för näringslivet på Landskrona teater 25 maj
 
Save the date - mer information kommer inom kort