Spara upp till 40% av arbetsmomenten i köket och få perfekt resultat
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Med Findus puréer sparar du tid och får önskad smak och konsistens. Puréerna är enkla att portionera med lösfrysta purébitar på 5 g och innehåller 100% frukt, bär och grönsaker. Inspireras av våra purébaserade recept på soppor, desserter, cocktails, smoothies – perfekta på menyn för dig som arbetar inom restaurang och storkök.
Soppor
Mustiga Soppor
 
Grönsakspuréerna ger en fin fyllig soppa med tydlig smak. Och du sparar dessutom tid i köket då mycket förarbete redan är gjort.
Cocktails på puréer
Sköna Cocktails
 
Tillsammans med Sebastian Thool, bartender på Sturecompagniet, har vi tagit fram 10 helt fantastiskt goda cocktails med Findus frukt-, bär- och grönsakspuréer som hemlig ingrediens. Både med och utan alkohol.
Läskande smoothies
Läskande Smoothies
 
De släta puréerna ger fylliga goda smoothies med mycket smak. Vårt tips är att våga krydda lite extra smakrikt med tex chili, ingefära eller grönpeppar.
Läckra desserter
Försvinnande goda desserter
 
Fruktpuréernas största fördel när det gäller desserter och bakverk är att de bara innehåller råvarans naturliga sötma. Inget socker har tillsats. Du kan lyfta smakerna med precis så mycket sötma som du vill.
Du vet väl att du kan beställa material och få det hemskickat? Matplaneringskalender, receptsamlingar och broschyrer - allt detta och lite till. Har du en fråga eller fundering?
Vi finns till hands när du behöver hjälp.