Nu är det vår i luften, ny medarbetare, tack för trevliga frukostmöten, referens, Tips & Trix
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nu är det vår i luften!
 
Våren är äntligen på väg och nu kan man snart glida ut ur vinterdvalan!

Samtidigt som vårkänslorna ger oss alla lite mer inspiration och energi kan man passa på att rätta till kund, leverantör och artikelkoder i Pyramid. Ja,vilken bra idé!

Många av våra kunder har artiklar, kunder och leverantörer upplagda flera gånger i Pyramid, vilket gör att man tex registrerar leverantörsfaktura på fel leverantör eller att man har statistik på en artikel på fler än ett ställe. Använder man modulen "Bytkod" för endast 2500 kr kan man slå ihop dubbletter där all historik och information slås samman under en kund/artikel/Leverantörskod. Byten kan göras manuellt eller läsas in från textfil.

Hör av er till oss om ni vill veta mer!
 
Ny medarbetare på vårt malmökontor
 
Vi välkomnar Andreas Thorn till vårt kontor i Malmö.

Andreas är väl insyltad i Pyramidvärlden då han arbetat på Unikum Datasystem AB i många år. För att vara mer exakt, 7,5 år som systemutvecklare inom områdena projekt, ekonomi och statistik och 4,5 år på supportavdelningen.

När Andreas tar en paus från Pyramid reser han gärna så ofta det går med familjen. Han gillar även att träna inför olika maratonlopp. Just nu är det Stockholm maraton om tre månader som gäller. Tagga!

Med lång erfarenhet inom branschen och Pyramid kommer Andreas att bidra till ytterligare en kompetensförstärkning hos oss på KR System!

Varmt välkommen Andreas!
 
Tack för trevliga frukostmöten!
 
Under mars har vi utfört frukostmöten gällande Phone 4 och Mobil Arbetsorder i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi vill passa på att tacka de företag och Pyramidanvändare som kom och gjorde utbildningarna väldigt lärorika.

Har ni önskemål på frukostmöten eller utbildningar kontakta oss gärna så försöker vi sätta ihop något spännande. Kontakten mellan konsulterna och er kunder är viktig och bidrar till bättre och effektivare samarbeten.

Glöm ej att vi har många utbildningar ni kan hitta på vår hemsida
 

"Vi följer med duktiga konsulter, Katalin McNeil tog oss till KR System"
 
 
Med över 20 års erfarenhet har Plasticolor blivit Europas ledande leverantör av kvalitativa masterbatcher inom färgblandning. Genom att erbjuda skräddarsydda och helt unika färgblandningar hjälper de till företag i den plastbearbetande industrin att sticka ut och göra ett bättre och bestående intryck på marknaden.
 
Plasticolor har fram tills december 2016 varit ett privatägt företag men ägs idag av av Nexam Chemical, ett lundabaserat företag som är specialister inom utveckling och förändring av polymer. Polymerer i form av konstruktionsmaterial kallas vardagligare för plaster och med det menar främst plast som skapas med olika egenskaper så som olika färgblandningar eller mjukgörare. I och med uppköpet har även Nexam Chemical valt att starta upp Pyramid, något vi på KR System självklart tycker är väldigt roligt.
 

Plasticolor finns idag i sex länder och KR System hjälper till med den löpande driften av Pyramid både i Sverige och de utländska produktionsenheterna. Anders Dahlqvist på Plasticolor berättar att företaget har tillverkning i Polen och Ungern där man använder sig av Pyramid för att hantera tillverkningsorder.
 
Plasticolor blev kunder hos KR System när vår fantastiska konsult Katalin McNeil började hos oss. Då en så pass bra kontakt och kunskap mellan de två parterna var skapad valde Plasticolor att följa med Katalin och det är vi väldigt glada över.
 
”Vi har använt Pyramid i över 20 år och förändringen har varit stor och främst har Pyramid blivit betydligt öppnare” säger Anders Dahlqvist.
www.plasticolor.se

 
Månadens Pyramidtips : Enklare hantering av orderrader i Pyramid 4
 
Play movie